Nεκρός ο κιθαρίστας της μπάντας του Scott Weiland

O Jeremy Brown των Wildabouts πέθανε χθες λίγες ώρες πριν τη συναυλία για την κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους

31/03/2015 @ 11:56
Οι Scott Weiland and The Wildabouts, η νέα μπάντα του Weiland, ετοιμάζονταν να δώσουν συναυλία για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους "Blaster", το οποίο κυκλοφορεί σήμερα.

Ο κιθαρίστας τους όμως, Jeremy Brown(αριστερά στη φωτογραφία), δεν είχε φτάσει και λίγο μετά έμαθαν το δυσάρεστο νέο του θανάτου του. Καμία πληροφορία σχετικά με τα αίτια, δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής. Ο Weiland έγραψε τα παρακάτω στην σελίδα του στο Facebook:

 «Δεχτήκαμε ένα τηλέφωνο σήμερα για τον φίλο μου Jeremy Brown το οποίο με συγκλόνισε. Η οικογένειά του μας ενημέρωσε πως είχε πεθάνει. Είμαι σε κατάσταση σοκ, όπως όλοι όσοι τον γνώριζαν. Είναι μια τρομερή απώλεια. Από τους καλύτερους φίλους μου, έμπιστος, o πιο προικισμένος κιθαρίστας που ήξερα. Μια πραγματική ιδιοφυϊα. Το να γράφω εδώ, δείχνει τόσο μικρό μπροστά στην αγάπη που του έχω και το ταλέντο του, αλλά αισθάνθηκα ότι από κάπου έπρεπε να ξεκινήσω»

Ο πρώην frontman των Stone Temple Pilots και Velvet Revolver, γνώρισε τον Brown το 2008 όταν ηχογραφούσε το δεύτερο σόλο δίσκο του, "Happy In Galoshes", και συνεργάζονταν συνεχώς μαζί. Δείτε από εδώ το "Modzilla" το πρώτο single των Scott Weiland and The Wildabouts.

  • SHARE
  • TWEET