Neil Young, Megadeth, Lana Del Rey, Kansas κ.ά. αναβάλλουν / ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους στο Ισραήλ

CEO μεγάλης διοργανώτριας εταιρείας εκτιμά ότι η συνολική ζημιά από τις ακυρωθείσες συναυλίες ενδέχεται να φτάσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια

11/08/2014 @ 11:27
Οι αναταραχές στο Ισραήλ και τα θλιβερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή αναγκάζουν τους καλλιτέχνες να αναβάλλουν τις εκεί συναυλίες τους.

Η τελευταία καλλιτέχνιδα που έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις αναβολές είναι η Lana Del Rey, όπως αναφέρει η Jerusalem Post. Η αρχική της εμφάνιση ήταν για τις 20 Αυγούστου. Τα εισιτήρια θα έχουν ισχύ για την επόμενη συναυλία της στο Ισραήλ, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν αναβάλλει ή ακυρώσει τις συναυλίες τους στο Ισραήλ είναι οι Neil Young, America, Kansas, Paul Anka, Cee Lo Green, Backstreet Boys και Megadeth.

Παρ' όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Lady Gaga για τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι στιγμής μένει ως έχει.

Ο CEO μεγάλης διοργανώτριας εταιρείας εκτιμά ότι η συνολική ζημιά από τις ακυρωθείσες συναυλίες ενδέχεται να φτάσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια για το Ισραήλ.

Πέρα από τους προαναφερθέντες, υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Serj Tankian των System Of A Down και οι Roger Waters / Nick Mason των Pink Floyd που μποϋκοτάρουν συνειδητά το Ισραήλ λόγω των πολιτικών του επιλογών.
  • SHARE
  • TWEET