Νέα video από Rolling Stones, Buckcherry, Dead Letter Circus, Protest The Hero και Michael Monroe

11/11/2013 @ 11:34
Οι Rolling Stones κυκλοφορούν σήμερα το DVD από τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις τους στο Hyde Park του Λονδίνου με τίτλο "Sweet Summer Sun - Hyde Park Live".

Το τελευταίο δείγμα μέσα από αυτό που δίνεται στη δημοσιότητα είναι το "Miss You". Μπορείτε να δείτε το video εδώ.



Ένα νέο video clip ετοίμασαν οι Buckcherry για το "Wrath". Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον τελευταίο τους δίσκο, "Confessions", που κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου. Οι Καλιφορνέζοι ανακοίνωσαν πριν από μερικές εβδομάδες την αποχώρηση του μπασίστα Jimmy Ashurst και στις στις 29 Οκτωβρίου κυκλοφόρησαν  τη συλλογή "The Best Of Buckcherry".

Μπορείτε να δείτε το video clip του "Wrath" μέσω του καναλιού της Century Media στο YouTube.



Lyric video για το νέο τους single "I Am" κυκλοφόρησαν οι Αυστραλοί alternative / prog rockers Dead Letter Circus. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στο καινούριο τους άλμπουμ, "Τhe Catalyst Fire", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο.

Δείτε το video στο κανάλι της The End Records στο YouTube.



Οι Protest The Hero ανακοίνωσαν τον νέο τους drummer, είδαν το νέο τους άλμπουμ, "Volition", να ντεμπουτάρει πριν απο λίγες ημέρες στο Νο.20 του Billboard και μόλις κυκλοφόρησαν το video clip για το "Underbite".

Δείτε το στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube.



O πρώην frontman των Hanoi Rocks, Michael Monroe, κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του προσωπικό άλμπουμ, "Horns And Halos", και διαθέτει στο Vevo το video clip για το κομμάτι "Stained Glass Heart".

Δείτε το εδώ.
  • SHARE
  • TWEET