Νέα video από Riot, Motor Sister, Danko Jones και The Agonist

Lyric video από τους Riot, video clip από Motor Sister, Danko Jones και The Agonist

13/02/2015 @ 14:10
Οι Riot κυκλοφόρησαν πέρυσι υπό το όνομα Riot V το εξαιρετικό "Unleash The Fire" και διαθέτουν το lyric video του κομματιού "Ride Hard Live Free".

Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Κώστα Πολύζο ο κιθαρίστας της μπάντας, Mike Flyntz.



Οι Motor Sister των Scott Ian, Pearl Aday, John Tempesta, Joey Vera, Jim Wilson και Daniel Lanois κυκλοφορούν στις 10 Μαρτίου το ντεμπούτο τους με τίτλο "Ride" και δίνουν στην δημοσιότητα το video clip του κομματιού "Fork In The Road".



Οι Danko Jones μόλις κυκλοφόρησαν τον νέο τους δίσκο με τίτλο "Fire Music" και ετοίμασαν ένα video clip για το κομμάτι "Do You Wanna Rock". Δείτε το εδώ, μέσω του επίσημου καναλιού της μπάντας στο YouTube. 



Οι Καναδοί The Agonist κυκλοφορούν στις 24 Φεβρουαρίου το νέο τους άλμπουμ -και πρώτο έχοντας στις τάξεις τους την Βίκυ Ψαράκη- με τίτλο "Eye Of Providence". Το νέο τους video αφορά το κομμάτι "A Gentle Disease" και διατίθεται μέσω του καναλιού της Century Media Records στο YouTube.

Έναν περίπου μήνα μετά από την κυκλοφορία του δίσκου, οι The Agonist πρόκειται να επισκεφθούν για πρώτη φορά την χώρα μας για συναυλίες, καθώς θα εμφανιστούν ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα τέλη Μαρτίου.
  • SHARE
  • TWEET