Nέα video από Red Fang, Panzer, Enter Shikari

Μαζί και το trailer της ταινίας-ντοκιμαντέρ των Twisted Sister

15/11/2014 @ 10:18
Οι Red Fang κρατούσαν για το τέλος της χρονιάς, ένα από τα καλύτερα video που είδαμε φέτος από το περσινό τους "Whales and Leeches".

Το "Crows in Swine" από τον γνωστό ανιματέρ, Adam Avilla, ξεκινάει μάλλον σοβαρά για να καταλήξει με το γνωστό χιούμορ της rock μπάντας από το Portland. Απολαύστε το από εδώ

Οι Γερμανοί Panzer κυκλοφόρησαν το lyric video για το νέο τους "Mr. Nobrain" από τον επερχόμενο νέο δίσκο τους "Send Them All To Hell" που κυκλοφορεί στις 28/11. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα υπάρχει η κριτική του από το rocking.gr αλλά και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον κιθαρίστα της μπάντας, Herman Frank. Δείτε το video από εδώ

Ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος των Enter Shikari θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου και ονομάζεται "The Mindsweep". Το πρώτο single "The Last Garrison" το έχουμε ήδη ακούσει, καιρός είναι να δούμε και το video του από αυτόν τον σύνδεσμο.

Οι Twisted Sister πάλευαν χρόνια να ολοκληρώσουν τη ταινία τους "We Are Twisted Fucking Sister! " και τελικά τα κατάφεραν. Θα κάνει πρεμιέρα στο διεθνές φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Αμστερνταμ στις 23/11. Δείτε από εδώ το trailer και ακούστε τον Dee Snyder να λέει πολύ απλά «αν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε, θα το έκαναν όλοι»!
  • SHARE
  • TWEET