Νέα video από Newsted, Scorpion Child, Kill Devil Hill, Children Of Bodom, Rhapsody Of Fire και Anette Olzon

Tα νέα τους video clip παρουσιάζουν Newsted, Scorpion Child, Kill Devil Hill, Rhapsody Of Fire και Anette Olzon, νέο lyric video έχουν οι Children Of Bodom

17/02/2014 @ 10:44
Ο Jason Newsted κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο με τη προσωπική του μπάντα το "Heavy Metal Music" και διαθέτει το video clip του "...As The Crow Flies".




Το video clip του "Kings Highway", κομματιού που ανοίγει το ομώνυμο ντεμπούτο τους, παρουσιάζουν οι Αμερικανοί hard rockers Scorpion Child.



Οι Kill Devil Hill των Vinny Appice (Dio, Black Sabbath) και Rex Brown (Pantera, Down) κυκλοφόρησαν στα τέλη Οκτωβρίου τον δεύτερό τους δίσκο με τίτλο "Revolution Rise". Ένα από τα κομμάτια του δίσκου είναι το "Leave It All Behind", για το οποίο υπάρχει ένα νέο video clip.



Lyric video για το κομμάτι "Scream For Silence" ετοίμασαν οι Φινλανδοί Children Of Bodom. Το εν λόγω κομμάτι προέρχεται από τον περσινό δίσκο του συγκροτήματος, "Halo Of Blood".



Το επίσημο video clip για το ομώνυμο κομμάτι του τελευταίου τους δίσκου, "Dark Wings Of Steel", δίνουν στη δημοσιότητα οι Ιταλοί symphonic metallers Rhapsody Of Fire, έναν περίπου μήνα πριν επισκεφτούν τη χώρα μας μαζί με τους Gamma Ray για συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Ένα video clip για το "Lies", το πρώτο single μέσα από την πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο "Shine", προσφέρει η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Anette Olzon. Ο δίσκος αναμένεται να βγει στην αγορά στα τέλη Μαρτίου.
  • SHARE
  • TWEET