Νέα video από Machine Head, Heaven's Basement και Black Fate

Video clip από Machine Head και Heaven's Basement, lyric video από Black Fate

12/11/2014 @ 19:46
Το πρώτο video clip κομματιού που περιλαμβάνεται στο νέο τους άλμπουμ "Bloodstone & Diamonds" έδωσαν στην δημοσιότητα οι Machine Head. Μπορείτε να δείτε το επτάλεπτο "Now We Die" εδώ, μέσω του καναλιού της μπάντας στο YouTube.

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου δίσκου, οι Machine Head πρόκειται καταρχάς να περιοδεύσουν για δύο περίπου μήνες στην Ηνωμένες Πολιτείες, αρχής γενομένης από το Phoenix της Arizona στις 16 Ιανουαρίου, ενώ αποφάσισαν να εμφανίζονται χωρίς support και αποκλειστικά ως headlines.



Ένα ακομη video clip κομματιού από το εξαιρετικό full-length ντεμπούτο τους διέθεσαν οι Βρετανοί hard rockers Heaven's Basement. Πρόκειται για το "The Long Goodbye", το οποίο βλέπετε εδώ, μέσω του καναλιού της Red Bull Records στο YouTube.

Ολόκληρο το "Filthy Empire", το οποίο βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα της λίστας με τα καλύτερα άλμπουμ του 2013 όπως τα επέλεξαν οι συντάκτες του Rocking.gr, μπορείτε να το ακούσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.



Οι Έλληνες power / progressive metallers Black Fate πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Between Visions & Lies" στις 28 Νοεμβρίου, μέσω της Ulterium Records.Πρώτο κομμάτι που δίνεται στην δημοσιότητα είναι το "Lines in the Sand", για το οποίο διατίθεται το αντίστοιχο lyric video.
  • SHARE
  • TWEET