Νέα video από Enforcer, Voivod, Morgoth και Negura Bunget

Video clip από Enforcer και Negura Bunget, live video από τους Voivod, lyric video από τους Morgoth

25/02/2015 @ 02:49
Οι Enforcer κυκλοφορούν την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου τον τέταρτό τους δίσκο με τίτλο "From Beyond" και μετά από το lyric video του "Undying Evil" δίνουν στην δημοσιότητα το video clip του εναρκτήριου "Destroyer".

Στις σελίδες του Rocking.gr βρίσκεται ήδη η κριτική του δίσκου από τον Κώστα Πολύζο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε και την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας της μπάντας, Olof Wikstrand.



Μετά από διάθεση του νέου κομματιού "We Are Connected" και την ανακοίνωση της επικείμενης κυκλοφορίας μιας σειράς singles και νέου άλμπουμ το 2016, οι Voivod προσφέρουν στους φίλους τους μέσω του Capital Chaos TV το live video του κλασικού τους κομματιού "Tribal Convictions". Οι Καναδοί κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους studio άλμπουμ, "Target Earth", στις αρχές του 2013.



Οι βετεράνοι του death metal, Morgoth, κυκλοφορούν νέο studio άλμπουμ μετά από 20 περίπου χρόνια. Ο τίτλος του θα είναι "Ungod", ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 7η Απριλίου και το πρώτο video που διατίθεται αφορά το κομμάτι "Snakestate". Δείτε το εδώ, μέσω του καναλιού της Century Media Records στο YouTube. 



Λίγες ημέρες πριν εμφανιστούν ζωντανά στην χώρα μας, οι Negură Bunget δίνουν στην δημοσιότητα το video clip του "Schimnicește", του κομματιού δηλαδή που κλείνει τον νέο τους δίσκο "Tău".

Οι Ρουμάνοι είχαν επιλεχθεί από τους Αντώνη Κονδύλη και Τόλη Δόση ως ένα από τα 50 σημαντικότερα συγκροτήματα του black metal, στο αντίστοιχο αφιέρωμα που σας παρουσιάσαμε τον Ιούνιο, με προτεινόμενο δίσκο το "Om" του 2006.
  • SHARE
  • TWEET