Νέα video από Edguy, Lacuna Coil και Alpha Tiger (με οδομαχίες από την Ελλάδα)

Lyric video από Edguy, Lacuna Coil και video clip από τους Alpha Tiger

17/03/2014 @ 11:56
Οι Edguy κυκλοφορούν στις 18 Απριλίου τον δέκατο δίσκο της καριέρας τους, "Space Police - Defenders Of The Crown", και δίνουν στη δημοσιότητα το lyric video του "Sabre & Torch".

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε κανονικό CD, περιορισμένης έκδοσης διπλό digibook CD, και αυστηρά περιορισμένο συλλεκτικό earbook που θα περιλαμβάνει το διπλό CD, 130 φωτογραφίες από όλη την ιστορία της μπάντας, σημειώσεις και αρχειακό υλικό.

Το δεύτερο CD του digibook και του earbook περιλαμβάνει δύο επιπλέον κομμάτια ("England", "Aychim In Hysteria"), την progressive εκδοχή του "Space Police" και τις instrumental εκδοχές των "Space Police", "Love Tyger", "Defenders Of The Crown" και "Do Me Like A Caveman".

"Space Police - Defenders Of The Crown" track listing:

01. Sabre & Torch
02. Space Police
03. Defenders Of The Crown
04. Love Tyger
05. The Realms Of Baba Yaga
06. Rock Me Amadeus
07. Do Me Like A Caveman
08. Shadow Eaters
09. Alone In Myself
10. The Eternal Wayfarer



Μετά από το "Nothing Stands In Our Way", οι Lacuna Coil διαθέτουν ένα ακόμη lyric video μέσα από το νέο τους δίσκο, "Broken Crown Halo", που βγαίνει στην αγορά στις 31 Μαρτίου. Πρόκειται για το "Die & Rise", το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του δίσκου από τον Χρήστο Καραδημήτρη.



Οι Γερμανοί power metallers Alpha Tiger κυκλοφόρησαν αποκλειστικά σε βινύλιο το νέο τους single, "Lady Liberty", και διαθέτουν το ασπρόμαυρο video clip του κομματιού, όπου παρουσιάζονται στιγμιότυπα από συγκρούσεις αστυνομικών με διαδηλωτές.

Ανάμεσα σε αυτά, μπορείτε να διακρίνετε πλάνα που προέρχονται από την Ελλάδα.
  • SHARE
  • TWEET