Νέα video από Blackberry Smoke, Sound Of Contact, Blaze Bayley και Danger Angel

O Blaze Bayley διασκευάζει Iron Maiden και οι Blackberry Smoke, Sound Of Contact και Danger Angel παρουσιάζουν τα νέα τους video clip

14/01/2014 @ 19:25
Οι Αμερικανοί southern rockers Blackberry Smoke επανακυκλοφορούν στις 17 Φεβρουαρίου το τελευταίο τους studio άλμπουμ, "The Whippoorwill" με επιπλέον κομμάτια και δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο video clip για το "Shakin' Hands With The Holy Ghost".




Ολοκαίνουριο video clip με sci-fi αισθητική για το "Pale Blue Dot" έχουν και οι progressive rockers Sound Of Contact, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του κιμπορντίστα Dave Kerzner. Το εν λόγω κομμάτι περιλαμβάνεται στο περσινό ντεμπούτο του συγκροτήματος, "Dimensionaut".



Ο Blaze Bayley κυκλοφόρησε μαζί με τους Thomas Zwijsen και Anne Bakker το EP "Russian Holiday", το οποίο περιλαμβάνει και μια επανεκτέλεση του "Sign Of The Cross" των Iron Maiden, με τo τρίο να διασκευάζει ζωντανά το "Futureal", ένα ακόμη κομμάτι της πρώην μπάντας του Bayley.



Ένα ακόμη video κομματιού μέσα από το δεύτερό τους άλμπουμ, "Revolutia", προσφέρουν οι συμπατριώτες μας Danger Angel. Πρόκειται για το lyric video του "Decadence", με τη συμμετοχή του Jeff Scott Soto στα δεύτερα φωνητικά.
  • SHARE
  • TWEET