Νέα ημερομηνία και νέος χώρος για τη συναυλία των Sisters of Mercy

Ο Andrew Eldritch και η παρέα του θα παίξουν στο Gazi Music Hall στις 6 Δεκεμβρίου

21/10/2015 @ 21:12
Οι Sisters of Mercy ανακοίνωσαν πως αναγκάζονται να αποσυρθούν από τις τρεις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας τους, μεταξύ των οποίων και η Σαββατιάτικη στην Ιερά Οδό της Αθήνας.

Η νέα ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας είναι η Κυριακή 6 Δεκεμβρίου και σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αφού τα εισιτήρια για το club της Ιεράς Οδού είχαν σχεδόν εξαντληθεί.

Η μπάντα θα παίξει στο Gazi Music Hall. Ο νέος και μεγαλύτερος χώρος βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον προηγούμενο (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, 400 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό "Κεραμεικός").

Όσα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί εξακολουθούν να ισχύουν κανονικά ενώ η διάθεσή τους συνεχίζεται, προς 27 ευρώ, τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload,

Ο λόγος της ακύρωσης, ήταν η οξεία λαρυγγίτιδα που ταλαιπωρεί τον Andrew Eldritch από χθες και η συμβουλή του γιατρού για αποχή από το τραγούδι για 5 τουλάχιστον ημέρες. Ο εκπρόσωπος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους,  έκανε λόγο για επιδημία, καθώς άρρωστα είναι και άλλα πέντε μέλη του συγκροτήματος και του crew.

Οι συναυλίες σε Κολωνία και Βερολίνο μεταφέρθηκαν για 8 και 9/12 αντίστοιχα. H ανακοίνωση των διοργανωτών, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Mέλη της μπάντας αλλά και αρκετοί από το crew που τη συνοδεύει, προσβλήθηκαν από σοβαρή ίωση ενώ ταξίδευαν με το tour bus από το Βέλγιο προς τη Γερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία, όπου θα πραγματοποιούσαν την επόμενη στάση της περιοδείας που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο. Εκ μέρους του συγκροτήματος, αλλά και της διοργανώτριας εταιρείας, μία μεγαλη συγγνώμη προς όλες και όλους».
  • SHARE
  • TWEET