Νέα αινιγματική δήλωση των Scorpions για την περιπέτεια του James Kottak

Επέστρεψε στις Η.Π.Α. ο -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- drummer του συγκροτήματος

07/05/2014 @ 19:59
Μέσω μιας λακωνικής δήλωσης στην επίσημη σελίδα τους στο facebook, οι Scorpions ενημερώνουν τους οπαδούς τους ότι ο -μέχρι πρότινος τουλάχιστον- drummer τους, James Kottak, επέστρεψε στις Η.Π.Α., αφήνοντας ερωτηματικά για την συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών:

«Ο James Kottak επιβιβάστηκε από το Dubai σε ένα αεροπλάνο και έφτασε στις Η.Π.Α. εχθές το βράδυ. Θα πρέπει να βρει χρόνο για να λύσει τα προβλήματά του... Scorpions.»

Οι Scorpions είχαν εκδώσει πριν από λίγες ημέρες επίσημη ανακοίνωση για το ζήτημα της φυλάκισης του Kottak στο Dubai, όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι αντικαταστάτης του για τις συναυλίες τους στη Γερμανία θα ήταν ο Σουηδός Johan Franzon.

Αντικαταστάτης του Kottak στις συναυλία που επρόκειτο να δώσει στις με τους Scorpions στο Grand Prix του Μπαχρέιν ήταν ο «δικός μας» Mark Cross (Tainted Nation, Firewind, Outloud, Helloween, Metallium).

Κρίνοντας από το ύφος της νέας επίσημης τοποθέτησης των Scorpions αλλά και από το προ ημερών δημοσίευμα της ιστοσελίδας metaltalk.net που έκανε λόγο για οριστική αντικατάσταση του Kottak από τον Cross, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Φωτογραφία: www.nordlicht-steinburg.de
  • SHARE
  • TWEET