Νέα αερογραμμή λανσάρει η εταιρεία του Bruce Dickinson

Η ανακοίνωση έγινε στο Paris Air Show

17/06/2015 @ 17:37
H Cardiff Aviation, μια εταιρεία συντήρησης και επισκευής αεροσκαφών στην Oυαλία, της οποίας πρόεδρος είναι ο Bruce Dickinson, ανακοίνωσε την πρώτη μέρα του Paris Air Show (στις 15 Ιουνίου) ότι λανσάρει μια καινούργια αεροπορική εταιρεία.

Το νέο αυτό εγχείρημα είναι το επόμενο στάδιο της ραγδαίας επέκτασης της εταιρείας από τη νότια Ουαλία. Η νέα αερογραμμή θα προσφέρει λύσεις ACMI παρέχοντας στους πελάτες της το αεροσκάφος και το πλήρωμα, ενώ, επίσης, θα καλύπτει όλη την συντήρηση του αεροσκάφους και την ασφάλεια.

Eπιπρόσθετα η νέα αεροπορική εταιρεία, η οποία λειτουργεί κάτω από την VVB Aviation, βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης άδειας λειτουργίας της EASA (European Aviation Safety Agency). To πρώτο αεροσκάφος της αερογραμμής θα είναι ένα 737-400, το οποίο θα είναι κατευθείαν σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα (μίσθωση ACMI).

H Cardiff Αviation θα παρέχει τους πιλότους και το πλήρωμα καμπίνας του αεροσκάφους, ενώ η συντήρηση και επισκευή (MRO) θα λαμβάνει χώρα στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή St. Athan της Ουαλίας. Τουλάχιστον δύο επιπλέον αεροσκάφη αναμένονται πριν το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2015 και, εν συνεχεία, περαιτέρω απόκτηση πληρώματος και αεροσκαφών.

Ο Dickinson λέει: «Τα τελεταία δύο χρόνια έχουμε μεγαλώσει αδυσώπητα, χάρη στο μοναδικό επιχειρηματικό στυλ μας στο MRO και την κατάρτιση. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε να φέρουμε αυτήν την προσέγγιση στην αγορά αερογραμμών με την VVB. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να αυξήσουμε περαιτέρω τον ήδη εντυπωσιακό κατάλογο των υπηρεσιών μας». 

Το σχέδιο της εταιρείας είναι να αναπτύξει μία επαναστατική νέα προσέγγιση στις αεροπορικές μεταφορές, η οποία θα επιτρέψει σε πολυεθνικές και χώρες να δημιουργήσουν γρήγορα αεροπορικές εταιρείες που ακολουθούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα της EASA.
  • SHARE
  • TWEET