Μυστηριώδες video clip με τους Get Well Soon να διασκευάζουν George Michael

Οι Get Well Soon κάνουν δικό τους το πασίγνωστο "Careless Whisper"

01/11/2014 @ 21:03
Οι Γερμανοί indie rockers Get Well Soon έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip της ακυκλοφόρητης μέχρι στιγμής και άκρως ιδιαίτερης διασκευής τους στο "Careless Whisper" του George Michael.

Ο ιθύνων νους της μπάντας, Konstantin Gropper, έγραψε τα εξής στο Facebook:

«Ta-Dah! Ορίστε το ολοκαίνουργιο video για το "Careless Whisper". Δείτε εμένα και τα γυμνά πόδια μου να δίνουμε παράσταση μέσα στην ίδια την κακή συνείδησή μου, η οποία είναι -όπως αποδεικνύεται- ένα γυμναστήριο της δεκαετίας του '60 με ηλικιωμένους ανθρώπους να χορεύουν foxtrot. Απολάυστε το!»

Δείτε το video clip με τους ηλικιωμένους που χορεύουν foxtrot και με διάφορα άλλα πιο μυστήρια πράγματα να συμβαίνουν στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Το κομμάτι θα περιέχεται σε ένα από τα τρία καινούργια EP που θα κυκλοφορήσουν οι Get Well Soon μέσα στον Νοέμβριο. (εμείς τα έχουμε ήδη ακούσει και θα σας τα παρουσιάσουμε οσονούπω)

Το "The Lufthansa Heist" θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου.

Το "Henry-The Infinite Desire Of Heinrich Zeppelin Alfred Von Nullmeyer" θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου.

Το "Greatest Hits" θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου.

Οι Get Well Soon έχουν δώσει στη δημοσιότητα τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα από τα καινούργια τους κομμάτια, το "Staying Home", το οποίο θα περιέχεται στο "The Lufthansa Heist". Δείτε το video εδώ.
  • SHARE
  • TWEET