Μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις στην πρώτη greek alt συλλογή της PMProom

Οι ενδιαφερόμενες μπάντες μπορούν να στείλουν τραγούδια τους

13/06/2015 @ 12:18
Με μία ανακοίνωση στη σελίδα της στο facebook, η PMProom έκανε γνωστό πως σκοπεύει να βγάλει στην κυκλοφορία μια συλλογή που θα αναδεικνύει τάσεις και οπτικές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, όπως αυτη είναι σήμερα, και ψάχνει συμμετοχές.

Όπως αναφέρει το post, πρόκειται για «μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κίνηση, με πολλά benefits, promo opportunities, εν δυνάμει συνεργασίες και πολλά άλλα».

Μιας λοιπόν και η συγκέντρωση και επιλογή των tracks ήδη ξεκίνησε, οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να επικοινωνήσετε με την δισκογραφική από εδώ ώστε να συμπεριληφθεί τραγούδι σας στην εν λόγω συλλογή.

Το PMProom είναι μία ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική Κίνηση Δημιουργίας-Παραγωγής-Διάδοσης Τέχνης. Το ξεκίνημα καταγράφεται το 1979, με τη δημιουργία, τότε, της ΠΙΛΑΤΟΣ ΠΡΕΣΣ και έως το 2007, δημιουργήθηκαν επιμέρους labels όπως το EikWma και το Χ.Ο.Μ.Λ.Ε.Σ.Σ. Το 2008, όλα τέθηκαν υπό την ονομασία (και τη στέγη) PMProom.

Κατά τις τρεις και πλέον δεκαετίες δραστηριοποίησής του, το PMProom (και οι προηγούμενες αυτού εκφάνσεις) έχει παρουσιάσει μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων συναυλιών, θεματικών DJ βραδιών, δισκογραφικές κυκλοφορίες, παραγωγές video clips και διαφημιστικών spots, γραφιστικές παραγωγές, ηχογραφήσεις, φωτογραφίσεις, booking κ.α.

PMProom Greek Alt Collection
  • SHARE
  • TWEET