Μπάντα καλεί τους οπαδούς να καταδώσουν παράνομα downloads της μουσικής τους!

Οι Αμερικανοί 10 Years υπόσχονται δώρα για όσους καταγγείλουν την πειρατεία

24/01/2015 @ 12:38
Το παράνομο download είναι σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα της μουσικής βιομηχανίας τα 10 τελευταία χρόνια.

Οι καλλιτέχνες είτε είναι χωρισμένοι σε διαφορετικά «στρατόπεδα», είτε έχουν αποδεχτεί την πραγματικότητα. Η αμερικανική μπάντα του alternative metal, 10 Years,  αντί να μείνει στο κάλεσμα των φίλων και οπαδών της, να αγοράζουν τη μουσική τους (όπως κάνουν πάρα πολλοί) προχώρησε παραπέρα.

Τους ζητά να καταγγείλουν κάθε παράνομο site και torrent που δίνει δωρεάν το νέο τους τραγούδι "Miscellanea". Οι οπαδοί θα στέλουν το link στη διεύθυνση 10yearsassociation@gmail.com και η μπάντα θα δώσει στον νικητή (σ.σ. αυτός που θα βρει τα περισσότερα;) ένα μεγάλο δώρο, για το ζήλο που επέδειξε!

O κιθαρίστας της μπάντας, Tater Johnson εξήγησε στο Facebook αυτή την κίνηση, αφού κάλεσε τους οπαδούς να αγοράζουν το τραγούδι, λέγοντας πως μόνο έτσι μπορούν να ζήσουν, είπε πως ο καθένας πληρώνεται για το «αίμα, τον ιδρώτα, τα δάκρυα».

Μάλιστα ευχαριστεί όσους αγοράζουν τη μουσική τους και τους περιμένει και στις συναυλίες, όχι όμως και όσους είναι αντίθετοι και τα θέλουν όλα δωρεάν, αφού δεν πρόκειται να αγοράσουν εισιτήριο… Βέβαια θα μπορούσε να τους πει απλά (και σωστά) να μην κατεβάζουν από πειρατικά site.
  • SHARE
  • TWEET