Motor Sister, το νέο project του Scott Ian

Ο δίσκος είναι μια «φυσική συνέχεια» των Mother Superior

08/01/2015 @ 11:32
Aν δεν τους γνωρίζετε, να σας πούμε πως οι Mother Superior ήταν μια rock μπάντα από τος Λος Αντζελες, η οποία διαλύθηκε πριν 7 χρόνια.

Ήταν η μπάντα του Henry Rollins (δηλαδή η Rollins Band) και του Daniel Lanois, γνωστού ως παραγωγού των U2. Έχουν κυκλοφορήσει 8 δίσκους ενώ συνεργάστηκαν με ονόματα όπως  Alice Cooper, Meat Loaf, Wayne Kramer, Lemmy, Iggy Pop, Mike Patton, και Queens of the Stone Age.

Ο  Scott Ian των Anthrax και η γυναίκα του Pearl Aday (κόρη του Meat Loaf) δηλώνουν φανατικοί οπαδοί. Πριν ενάμισι χρόνο έπαιξαν αποκλειστικά διασκευές των Mother Superior στο πάρτι γενεθλίων του Scott, και τότε γεννήθηκε η ιδέα ενός δίσκου.

Τελικά, ο δίσκος των Motor Sister, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα από την Μeatl Blade. Μαζί τους είναι ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Mother Superior, Jim Wilson, o ντράμερ John Tempesta των Cult, και παλιότερα σε Exodus, Testament και τον μπασίστα Joey Vera (μέλος για λίγο των Anthrax). Η μπάντα, που για νομικούς λόγους, δεν μπορεί να λέγεται Μother Superior, έχει ήδη ανακοινώσει μερικές συναυλίες μαζί με την κυκλοφορία του δίσκου.
  • SHARE
  • TWEET