Μιούζικαλ από τον frontman των NOFX

Ο Fat Mike θέλει να δημιουργήσει ένα punk θεατρικό με τίτλο "Home Street Home"

04/12/2014 @ 12:44
Το 2015 το "Home Street Home" θα ξεκινήσει περιοδεία σε ολόκληρες τις ΗΠΑ ενώ στις 10/2 θα κυκλοφορήσει και το σάουντρακ.

Ο Fat Mike δουλεύει πάνω σε αυτό το θεατρικό για πολλά χρόνια, γράφοντας τη μουσική και γράφοντας το σενάριο παρέα με τον Soma Snakeoil και τον βραβευμένο με Tony, Jeff Marx. Marx.

Για τη μουσική και τα τραγούδια, ο Mike συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες από την punk σκηνή αλλά και του Broadway, ώστε να σκιαγραφήσει όπως θέλει τους χαρακτήρες του. Μεταξύ άλλων, η βραβευμένη Lena Hall (Hedwig and the Angry Inch), ο Matt Skiba των Alkaline Trio's, Stacy Dee και Tony Sly από τους Bad Cop/Bad Cop και από μέλη των NOFX, the Descendants, Lagwagon, Me First and the Gimmie Gimmes, Old Man Markley, Mad Caddies, the Aggrolites.

Η ιστορία του "Home Street Home" εξιστορεί την ιστορία μιας ομάδας «χαμένων» που προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους και να βρουν τη θέση τους εκεί. «Από τότε που είδα το Rocky Horror, στα 8 μου, γούσταρα τα μιούζικαλ. Όχι όλα, αλλά αυτά που σπάνε το καλούπι» δηλώνει ο Fat Mike.
  • SHARE
  • TWEET