Μήνυση στους Korn από τον πρώην ντράμερ τους

Ο David Silveria διεκδικεί μερίδιο από τα έσοδα της μπάντας

27/02/2015 @ 06:57
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό TMZ.com, ο David Silveria, αυθεντικός ντράμερ των Korn, μηνύει όλα τα μέλη της πρώην μπάντας του, ισχυριζόμενος πως η αποχώρησή του το 2006 ήταν ουσιαστικά προσωρινή και όταν προσπάθησε να επιστρέψει βρήκε… κλειστές πόρτες.

Ο Silveria δηλώνει πως διατηρεί το ποσοστό του στα έσοδα από πνευματικά δικαιώματα και ζητά από δικαστή να αναγκάσει τη μπάντα να αποκαλύψει το ακριβές ποσό που κέρδισε τα 9 τελευταία χρόνια, ώστε να του αποδοθεί το νόμιμο ποσοστό.

Πριν λίγους μήνες ο ντράμερ είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του όταν οι Korn ανακοίνωσαν πως θα έπαιζαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους χωρίς αυτόν, ενώ ξαναπήραν πίσω τον κιθαρίστα Head, ο οποίος και αυτός είχε αποχωρήσει. O Silveria έπαιξε στους 7 πρώτους πετυχημένους δίσκους της αμερικανικής nu-metal μπάντας, και δηλώνει ότι χωρίς αυτόν, έχασαν το χαρακτηριστικό groove στη μουσική τους…

Ο τραγουδιστής Jonathan Davis είχε δηλώσει πως ο Silveria είχε χάσει από τον 3ο δίσκο, την αγάπη του για τη μουσική. Ο Silveria είχε αποσυρθεί ανοίγοντας εστιατόριο, ενώ ξαναπαίζει μουσική μετά από πολλά χρόνια με την μπάντα Infinika.
  • SHARE
  • TWEET