Mike Portnoy: «Το επερχόμενο album των Pink Floyd είναι ασέβεια απέναντι στον Roger Waters»

Ο γνωστός drummer καταθέτει τη γνώμη του για το "The Endless River"

08/07/2014 @ 19:54
Αναμφισβήτητα, το μουσικό νέο των ημερών (ή μήπως και της χρονιάς;) είναι η ανακοίνωση της επερχόμενης κυκλοφορίας των Pink Floyd, "The Endless River", που χαροποίησε ιδιαιτέρως τους fans της θρυλικής μπάντας.

Δεν φαίνεται όμως να τους χαροποίησε όλους, καθώς ο πρώην ντράμερ των Dream Theater και μεγάλος fan των Pink Floyd, Mike Portnoy, έχει αρκετά διαφορετική άποψη. Πιο συγκεκριμένα ο Portnoy έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Τι είναι αυτό που ακούγεται για το νέο άλμπουμ των Pink Floyd; Την τελευταία φορά που τσέκαρα το status της μπάντας, ο Waters ήταν εκτός και οι Wright και Barrett πεθαμένοι. Εάν αυτό που θα κυκλοφορήσει είναι περίσσευμα του "Division Bell" βάλτε τα απλώς σε μια special edition του συγκεκριμένου άλμπουμ. Είναι ασέβεια προς τον Waters αυτό το άλμπουμ που θα βγει ύστερα απ' όσα έχει προσφέρει στην μπάντα. Καλύτερα να έβγαζες ένα προσωπικό άλμπουμ Dave (Gilmour)!»

«Κατά τη γνώμη μου η ακμή των Pink Floyd ήταν από το "Atom Heart Mother" μέχρι και το "The Wall", δηλαδή μια εποχή που τα πάντα περνούσαν από τα χέρια του Roger Waters. Τα επόμενα είναι προσωπικές δουλειές του Gilmour υπό την ταμπέλα των Pink Floyd, όπως εξάλλου είναι και το προσωπικό του Waters,"Final Cut", υπό το όνομα των Pink Floyd. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως εάν όλοι οι fans του Gilmour παραδεχόντουσαν πως οι αληθινοί Pink Floyd υπάρχουν μόνο όταν ο Waters και ο Gilmour δουλεύουν παρέα.»
  • SHARE
  • TWEET