Mike Portnoy: «Είμαι ο Dave Grohl του prog»

Εργασιομανής ο πρώην drummer των Dream Theater

26/03/2014 @ 10:18
Ο Mike Portnoy, γνωστός «υπερκινητικός» μουσικός με πολλά project να τρέχουν κάθε χρόνο, συνέκρινε τον εαυτό του με τον Dave Grohl των Foo Fighters, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους πλέον πολυάσχολους διάσημους μουσικούς.

Ερωτηθείς από το Examiner αν τον Απρίλιο δεν θα έχει υποχρεώσεις, ο Portnoy απάντησε: «Είμαι ο Dave Grohl του prog! Έχω ανάγκη να είμαι απασχολημένος και να εμπλέκομαι σε ένα εκατομμύριο πράγματα. Είναι έτσι η φύση μου. Δεν είναι κάτι που επιλέγεις να γίνεις. Έτσι γεννήθηκα. Ήμουν πάντα εθισμένος και παρορμητικός. Ακόμα και όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν με τους Dream Theater, έπρεπε να κάνω τα πάντα και να εμπλέκομαι σε οτιδήποτε είχε σχέση με το να είμαι στην μπάντα.»

Ο Mike Portnoy καταλήγει: «Είμαι εργασιομανής και έχω την ανάγκη να παίζω με όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται και να κάνω όσο περισσότερα πράγματα μπορώ.»

Αυτήν την περίοδο, ο Mike Portnoy εστιάζει στους Winery Dogs, το supergroup με τον μπασίστα Billy Sheehan και τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Richie Kotzen.
  • SHARE
  • TWEET