«Μεταλλική» λάμψη σε ντοκιμαντέρ για τις ταινίες τρόμου!

Συμμετέχουν μέλη των Metallica, Slipknot, Korn, Anthrax και ο ... Alice Cooper

16/09/2015 @ 22:32
Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, ο κιθαρίστας των Metallica, ο τραγουδιστής των Slipknot και ο ...Alice Cooper είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που διερευνάται η διάθεση συμμετοχής σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο: "The History Of Metal And Horror" («Η Ιστορία του Metal και του Τρόμου»).

Το φιλμ θα εξερευνά τις πολυετείς συνδέσεις και την σχέση που τελικά υπάρχει ανάμεσα στην σκληρή μουσική και τον τρόμο, σαν καλλιτεχνικό ρεύμα.

Στις συνεντεύξεις συμμετέχουν -μέχρι στιγμής- ο frontman των Korn, Jonathan Davis, ο κιθαρίστας των Rob Zombie, John 5, ο ντράμερ των Anthrax, Charlie Benante, ο Doyle Wolfgang Von Frankenstein των The Misfits και πολλοί άλλοι.

Ο Hammett δήλωσε στο The Pulse Of Radio ότι παίρνει πολύ στα σοβαρά την αγάπη του για τις ταινίες τρόμου: «Ξέρεις, μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου σαν ιστορικό ταινιών τρόμου και, ξέρετε, μου αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως κάποιον που πραγματικά το εννοεί αυτό. Μου αρέσουν πραγματικά αυτά τα πράγματα!».

Μια καμπάνια crowdfunding έχει ξεκινήσει για να βοηθήσει στην παραγωγή της ταινίας, με αρχικό στόχο τις 50.000 δολάρια και χρονικό περιθώριο δύο μηνών.

Δείτε το promo-video εδώ.

  • SHARE
  • TWEET