Μέλη των Savatage μαζί σε νέο τραγούδι

27/08/2010 @ 10:21
Οι Zak Stevens, Jon Oliva και Chris Caffery θα εμφανιστούν μαζί σε ένα τραγούδι που ονομάζεται "Claws" και το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Serenity" cd του Rockstar Superstar Project.

Το "Serenity" είναι το πρώτο μουσικό cd που προτείνεται από τον οργανισμό «Certified Alcohol and Drug Counselors» για την καταπολέμηση του αλκοόλ και των ναρκωτικών και χρειάστηκε σχεδόν δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Ο ιθύνων νους του project, με το προσωνύμιο Super Star, αναφέρει: «Ο αδερφός μου και εγώ είμαστε τεράστιοι οπαδοί των Savatage και δε χρειάστηκε καν να το σκεφτούμε να τους καλέσουμε για να συμμετάσχουν σε αυτό το project. Οι Savatage είναι από αυτά τα συγκροτήματα που θα ζουν για πάντα στις καρδιές των metal οπαδών σε όλο τον κόσμο και ποιοι θα ήταν καλύτεροι για να αποδώσουν το πιο βαρύ τραγούδι στο cd;».

«Ο στόχος μας είναι το cd να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ότι η ζωή χωρίς τα ναρκωτικά και το αλκοόλ είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα», προσθέτει ο Rock Star. «Από τη στιγμή που ξέρουμε ότι υπάρχουν παιδιά που θα προτιμήσουν να ακούσουν μουσική από το να διαβάσουν ένα βιβλίο, χρησιμοποιούμε τη μουσική για να τα προσεγγίσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν».

Συμμετέχουν σε αυτή τη μάχη μέσω των εμφανίσεών τους οι:

Cherie Currie (Runaways), Stevie Rachelle, (Tuff), George Lynch (Dokken, Lynch Mob), Chris Caffery (Savatage), Carlos Cavazo (Quiet Riot, Ratt), Mark Slaughter (Slaughter), Zak Stevens (Savatage, Circle II Circle), Jon Oliva (Savatage), Bruce Kulick (Kiss), Howard Leese (Heart), Bob Kulick (Meat Loaf), Lorraine Lewis (ex-Femme Fatale), David Schultz (Goo Goo Dolls), Veronica Freeman (Benedictum), Ted Poley (Danger Danger), Todd La Torre (Crimson Glory), φυσικά οι Rock Star ή αλλιώς Marc Kancler (κιθάρα) και Super Star ή αλλιώς Kris Kancler (drums) και πολλοί ακόμα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.serenityalbum.com
  • SHARE
  • TWEET