«Megadeth με Dimebag και Vinnie Paul»!

Δέκα χρόνια μετά το θάνατο του "Dimebag" Darrell Abbott, ο Dave Mustaine θυμάται μια ωραία ιστορία

11/12/2014 @ 12:40
Το αμερικανικό Billboard, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατο του Dimebag Darrell, μίλησε με μουσικούς, φίλους και μέλη της οικογένειάς του.

Ανάμεσά τους, ο frontman των Megadeth, Dave Mustaine, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια, όπως όλοι βέβαια, για τον Darrell, ενώ θυμήθηκε και ένα γεγονός, που αν έφτανε μέχρι το τέλος, ίσως άλλαζε πολλά στην metal ιστορία.

«Θυμάμαι πως ο Ellefson, ο οποίος έπαιζε το ρόλο εκπροσώπου της μπάντας, με έφερε σε επαφή με τον Darrell. Του λέω τότε στο τηλέφωνο πως ψάχναμε για βασικό κιθαρίστα στους Megadeth. Εκείνος μου απαντά με αυτή την προφορά από το Texas,"Alright, man, αλλά μπορώ να φέρω μαζί και τον αδελφό μου;»

Ο Mustaine ρώτησε μετά ποιός είναι, και όταν του απάντησε ο Vinnie Paul και πως πρέπει να έρθει κι αυτός, αναρωτήθηκε «τι διάολο, θα φέρει και τον αδελφό του μαζί» και του απάντησε πως μόλις είχε προσλάβει τον Nick Menza! «Όταν το ξανασκέφτομαι, λέω στον εαυτό μου τι θα γινόταν αν έλεγα, γάμα τον Nick Menza, θα πάρω Vinnie Paul και Darrell. Τότε οι Megadeth θα ήταν ακόμα πιο άγριοι στην κιθάρα, αλλά βέβαια δε θα υπήρχαν οι Pantera...»>
  • SHARE
  • TWEET