Με τη Lady Gaga ως τραγουδίστρια θα περιοδεύσουν οι Queen;

07/10/2011 @ 11:27
Ο Brian May δήλωσε πως οι -εναπομείναντες- Queen θα ήθελαν να έχουν την Lady Gaga μαζί τους στην επόμενη περιοδεία, ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος.

Ο κιθαρίστας της θρυλικής μπάντας δήλωσε πως η Gaga είναι μία από τους τραγουδιστές που προσέγγισαν ώστε να συνεργαστούν στην επόμενη περιοδεία τους. Ο May και η Gaga έχουν ήδη συνεργαστεί για το τραγούδι της "You & I", ενώ έχουν βρεθεί μαζί στη σκηνή στην εμφάνιση της τραγουδίστριας στα  βραβεία του ΜΤV.

Ο May παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως οι Queen συζητούν συνεχώς το ενδεχόμενο μίας νέας περιοδείας, όμως πρέπει να βρουν τραγουδιστή, αφού έχουν χωρίσει τους δρόμους τους με τον Paul Rodgers από το 2009.

«Συζητάμε συνέχεια για το αν θα βγούμε σε περιοδεία, αλλά έχουμε πρόβλημα με τον τραγουδιστή, ας είμαι σαφής. Παίρνουμε πολλές προσφορές να δουλέψουμε με διάφορους ανθρώπους. Έχω δουλέψει με την Lady Gaga, είναι πολύ δημιουργική, και έχουμε μιλήσει για την πιθανότητα να τραγουδήσει μαζί μας, να είναι η frontwoman μας. Δεν είναι απλά μία τραγουδίστρια, γράφει το δικό της υλικό και είναι πολύ δημιουργική».

Ο May επίσης δήλωσε πως η μπάντα συζητά το ενδεχόμενο να κάνει ντουέτα με διάφορους καλλιτέχνες, ίσως σε μορφή τηλεοπτικού show. «Συζητάμε να κάνουμε διάφορα ντουέτα με καλλιτέχνες και εγώ έχω σχεδόν συμφωνήσει. Εκεί που υπάρχει η βασική αντιπαράθεση είναι για το πώς θα γίνει αυτό, ίσως τελικά κάνουμε μία τηλεοπτική εκπομπή όπου θα έχουμε όλους τους μουσικούς να κάνουν guest εμφανίσεις. Η Lady Gaga έχει πει ότι την ενδιαφέρει να δουλέψει μαζί μας».
  • SHARE
  • TWEET