Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο κιθαρίστας των Thunder

Τον Ben Matthews αντικαθιστά προσωρινά ο Peter Shoulder

16/07/2014 @ 19:34
Ο ένας εκ των δύο κιθαριστών των σπουδαίων Βρετανών hard rockers Thunder, Ben Matthews, διαγνώσθηκε ότι πάσχει από καρκίνο, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας στις αμυγδαλές.

Τα δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook:

«Όπως θα θυμάστε, ο Ben αφαίρεσε τις αμυγδαλές του πριν από λίγο καιρό. Δυστυχώς, ο χειρουργός βρήκε κάτι επιπλέον σε μία από αυτές, και έπειτα από εξετάσεις, ο όγκος αποδείχθηκε ότι ήταν κακοήθης. Στην ουσία έχει καρκίνο και χρειάζεται θεραπεία, και πιο συγκεκριμένα ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία.»

«Ενώ η θεραπεία δεν είναι ευχάριστη», συνεχίζει η ανακοίνωση, «μας είπαν ότι οι πιθανότητες ίασης είναι πάνω από 90%. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεώτερα. Στο μεταξύ, ευχηθείτε του μαζί μας τα καλύτερα».

Τον Matthews αντικαθιστά προσωρινά ο Peter Shoulder των Union, ενώ το συγκρότημα έχει βάλει πλώρη για τον διάδοχο του "Bang" που είχε κυκλοφορήσει το 2009 και υποτίθεται ότι θα ήταν ο τελευταίος του.

Ο Κώστας Σακκαλής είχε βρεθεί το 2009 στην Αγγλία, για να παρακολουθήσει μία από τις συναυλίες της αποχαιρετιστήριας τότε περιοδείας των Thunder, και είχε αποσπάσει με την ευκαιρία συνέντευξη από τον έτερο κιθαρίστα, Luke Morley.
  • SHARE
  • TWEET