Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο Bruce Dickinson

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Iron Maiden

19/02/2015 @ 14:52
Άσχημα είναι τα πράγματα για τον Bruce Dickinson, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγα λεπτά μέσω της επίσημης σελίδας των Iron Maiden στο Facebook, ο χαρισματικός frontman βρίσκεται αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα, ο τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson, επισκέφθηκε τον γιατρό του για ένα καθιερωμένο τσεκ-απ ρουτίνας, το οποίο όμως οδήγησε σε διαγνωστικές εξετάσεις και βιοψίες που αποκάλυψαν κακοήθες ογκίδιο στο πίσω μέρος της γλώσσας του. Μία ακτινοθεραπεία διάρκειας επτά εβδομάδων, παράλληλα με χημειοθεραπείες, ολοκληρώθηκε χθες. Μιας και ο όγκος έγινε αντιληπτός σε αρχικό στάδιο, η πρόγνωση ευτυχώς είναι εξαιρετικά θετική. Η ομάδα ιατρών που παρακολουθεί τον Bruce αναμένει πλήρη ανάρρωση κατά τα τέλη Μαΐου. Μετά θα χρειαστούν και κάποιοι ακόμα μήνες για να επανέλθει στην γνωστή του φόρμα. Εν τω μεταξύ, θα σας παρακαλέσουμε για την υπομονή σας, την κατανόηση και τον σεβασμό σας στην ιδιωτικότητα του Bruce αλλά και της οικογένειάς του, μέχρι να έχουμε νεότερα στα τέλη του Μάη. Ο Bruce τα πηγαίνει περίφημα αναλογικά με την κατάσταση και όλη η ομάδα είναι πολύ αισιόδοξη.»

Από την μεριά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Bruce, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε άμεσα.
  • SHARE
  • TWEET