«Με βίασε και οι άλλες απλά κοιτούσαν»

Η μπασίστρια των Runaways, Jackie Fuchs, κατηγορεί τον μάνατζερ της μπάντας για βιασμό

10/07/2015 @ 10:47
Σε συνέντευξή της στην Huffington Post, η Jackie Fuchs, μπασίστρια των Runaways από το 1975 έως το 1977, κατηγορεί τον μάνατζερ, Kim Fowley (πέθανε τον Ιανουάριο σε ηλικία 75 ετών) πως την βίασε ενώ μέλη της μπάντας, μεταξύ των οποίων και η Joan Jett, κοιτούσαν χωρίς να αντιδράσουν.

Την Πρωτοχρονιά του 1976, ενώ η Jackie ήταν 16 ετών, η μπάντα είχε παίξει ένα αποθεωτικό show, και όλοι πήγαν σε ένα φτηνό motel να το γιορτάσουν. Η Jackie (δεύτερη από δεξιά στη φωτογραφία) θυμάται πως ένιωθε περίφημα μετά τη συναυλία, αλλά είχε πιεί πολύ και δεν μπορούσε να σταθεί.

«Πήγα να ξαπλώσω και τότε ο Fowley  ήρθε με έναν roadie και του είπε αν θέλει να κάνει sex μαζί μου, ενώ εγώ δεν μπορούσα καν να μιλήσω. Ήθελα να διαμαρτυρηθώ αλλά είχα παγώσει. Eκείνος αρνήθηκε και τότε ο Fowley ξεκίνησε να με βιάζει ενώ φώναξε κι άλλους να βλέπουν. Δεν ξέρω πως φαινόταν απ’ έξω αλλά μέσα μου ένιωθα τον απόλυτο τρόμο» εξομολογείται η 55χρονη σήμερα Jackie.

Kαταλήγοντας, ισχυρίζεται πως οι Joan Jett μαζί με την Cherrie Currie, ήταν παρούσες, χωρίς να αντιδρούν. Η Jett, μέσω εκπροσώπου αρνήθηκε πως είδε όσα είπε η Fuchs.

jackieFox2015
  • SHARE
  • TWEET