Μαζί στη σκηνή ο John Densmore και ο Robby Krieger των Doors για πρώτη φορά μετά από δεκατρία χρόνια

Θα εμφανιστούν στο Los Angeles County Museum Of Art στις 5 Δεκεμβρίου

27/11/2013 @ 11:26
Τα δύο εναπομείναντα μέλη των θρυλικών The Doors, John Densmore και Robby Krieger, θα εμφανιστούν στις 5 Δεκεμβρίου στο Los Angeles County Museum Of Art με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την γέννηση του Jim Morrison τρεις ημέρες νωρίτερα, μνημονεύοντας παράλληλα και τον κιμπορντίστα του συγκροτήματος Ray Manzarek, ο οποίος απεβίωσε τον περασμένο Μάιο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η βιογραφική ταινία για τον Morrison, "Mr Mojo Risin': The Story Of LA Woman", με τους Densmore και Krieger να μοιράζονται κατόπιν τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους από το συγκρότημα.

Αν και έχει συζητηθεί, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το ενδεχόμενο οι δυο τους να παίξουν ζωντανά κάποια κομμάτια των Doors τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του Manzarek.

Θυμίζουμε ότι το 2000 τα τρία τότε εναπομείναντα μέλη των Doors είχαν εμπλακεί σε νομική διαμάχη όταν ο Densmore κατέθεσε αγωγή εναντίον των Krieger και Manzarek σχετικά με τη χρήση του ονόματος των Doors.

Ο Krieger τον Ιούλιο είχε δηλώσει το εξής: «Θα δώσουμε τουλάχιστον μία συναυλία για τον Ray. Αυτό θα είναι είτε η αρχή, είτε το τέλος». Μιλώντας για την νομική διαμάχη με τον Densmore ανέφερε: «Ήταν μια χαζή ιδέα. Είχαμε τους χειρότερους δικηγόρους. Δεν γίνεται να τον μισώ για πάντα - εκείνος με έβαλε στους Doors.»
  • SHARE
  • TWEET