Marilyn Manson: Νέο ακουστικό, blues υλικό και συνεργασίες με Jonathan Davis, Johnny Depp και Billy Corgan

Μεγάλη κινητικότητα από τον πολύπλευρο καλλιτέχνη, που επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο

29/06/2015 @ 11:22
Ο Marilyn Manson λέει ότι έχει αρχίσει να γράφει ακουστικό blues υλικό, που θα περιλαμβάνει και την συμμετοχή του frontman των Korn, Jonathan Davis.

Ο ίδιος δήλωσε και παλιότερα, μέσα στον μήνα, ότι αυτός και ο Davis μιλούσαν σχετικά με τη συνεργασία τους με θέμα «κάτι εντελώς απροσδόκητο», δήλωση που αργότερα επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο τραγουδιστής των Korn. Και όταν ρωτήθηκε σε ένα Q & A session στο Reddit αν θα εξετάσει και έναν unplugged δίσκο, παραδέχτηκε ότι είναι κάτι που ήδη βρίσκεται ανάμεσα στα σχέδιά του: «Μάλιστα, αυτό όλο ήδη ανήκει στα σχέδια του στυλ της μουσικής που δουλεύω τώρα. Δεν ξέρω σε τι θα μετατραπεί».

«Κάποιο από το νέο υλικό θα περιλαμβάνει και τον Jonathan Davis νομίζω, γιατί έχει σχέδια να κάνει κάτι παρόμοιο - κάτι που θα μπορούσε να διασχίσει τα όρια ενός πιο southern ήχου.»

«Έκανα τον δίσκο "Smells Like Children" στο Μισισίπι, απ’όπου και προήλθαν τα blues, έτσι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι πιο ακουστικό και blues στο μέλλον μου. Μου αρέσει η ωμότητα αυτού του ήχου». Έχει, δε, αναφερθεί και στο παρελθόν ότι «έπαιξε την επιρροή των blues» και στο τελευταίο άλμπουμ του, "The Pale Emperor", για το οποίο ο Γιάννης Λυμπέρης έγραψε πως αποτελεί την «καλύτερη δουλειά του Manson από την εποχή του τρομερού "Mechanical Animals"» (διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική του δίσκου).

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε επίσης ότι ήδη εργάζονται σε κομμάτια με τον Johnny Depp και ότι υπάρχει μια «ισχυρή πιθανότητα» συνεργασίας με τον Billy Corgan πάνω σε ένα κοινό project, μιας και βγαίνουν σε κοινή περιοδεία με τους Smashing Pumpkins τον Ιούλιο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον!
  • SHARE
  • TWEET