Marduk, Immolation και τρεις ακόμα μπάντες το φθινόπωρο στην Αθήνα

29/06/2012 @ 10:56
Τι μπορεί κανείς να περιμένει από μία μπάντα που σύμφωνα με τις δηλώσεις της, δημιουργήθηκε με σκοπό να είναι η πιο κτηνώδης και βλάσφημη μπάντα στον κόσμο; Μα φυσικά, να παίζει ακραίο metal χωρίς περιορισμούς είτε στη μουσική, είτε στο image, είτε στους στίχους.

Marduk (Sweden)
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 - Αθήνα - Κύτταρο Live
Support acts: Immolation (U.S.A.), Sinate (New Zealand), Forsaken World (France), Heaving Earth (Czech Republic)

Κάπως έτσι ξεκινά η φθινοπωρινή συναυλιακή σεζόν στην Αθήνα...

Οι διαβόητοι Σουηδοί Marduk, εδώ και χρόνια, βρίσκονται στην κορυφή του black metal, έχοντας κυκλοφορήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους δίσκους του ιδιώματος ("Heaven Shall Burn... When We Are Gathered", "Nightwing", "Panzer Division Marduk", "La Grande Danse Macabre"), με μία ιστορία που ξεκινά περισσότερα από είκοσι χρόνια πίσω. Πολλοί δίσκοι τους βασίζονται στην τριλογία «αίμα, φωτιά, θάνατος» και το ίδιο το γκρουπ δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υπάρχει, όσο έχουν μέσα τους την ίδια διάθεση.

Marduk Athens 2012Η διάρκειά τους, η δημιουργική τους διάθεση και φυσικά οι συνεχείς περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο, εκτός του ότι εκπλήσσουν, φανερώνουν την πίστη στις δυνατότητές τους αλλά και την ισχύ που παίρνουν από τον κόσμο που τους στηρίζει. Δεν είναι τυχαίο, ότι μετά από τόσα χρόνια καριέρας, κυκλοφόρησαν τον πιο πρόσφατο δίσκο τους, δωδέκατο στον αριθμό, με τίτλο "Serpent Sermon" στο τέλος του Μαΐου, από τη Century Media, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της metal μουσικής. Το ακραίο metal, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους Marduk και οι extreme black metallers που σέβονται τον εαυτό τους, έχουν στην κατοχή τους όλη τη δισκογραφία τους.

Εκτός από τους Marduk, όμως, έχουμε και τους θρυλικούς death metallers, τους Αμερικάνους Immolation. Με εξίσου μεγάλη καριέρα, όπως και οι Marduk, οχτώ στούντιο δίσκους στις κορυφαίες metal εταιρίες Roadrunner, Metal Blade και Nuclear Blast με τον τελευταίο τους δίσκο, το "Majesty And Decay" του 2010, οι Immolation έχουν χτίσει μία πολύ σημαντική φήμη βασισμένη όχι μόνο στην ακραία, αλλά και στην τεχνική τους μουσική, που τους κατατάσσει στους κορυφαίους του είδους.

Το πακέτο συμπληρώνουν οι Νεοζηλανδοί death/thrashers Sinate, οι Γάλλοι μελωδικοί death metallers Forsaken World και οι Τσέχοι death metallers Heaving Earth.

Ετοιμάστε τους σβέρκους σας για τρελό headbanging. Το φθινόπωρο προβλέπονται ακραία μουσικά φαινόμενα!

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου στα: Ticket House, Public, Metal Era και online από τα www.ticketpro.gr και www.123tickets.gr.

Ώρα έναρξης: 18:30

Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET