«Μάλλον οι Deep Purple δεν είναι τόσο διάσημοι για το Hall of Fame»

Ποια είναι η γνώμη του Ian Gillan για τη το «σκάνδαλο» της μη ένταξης της ιστορικής μπάντας

13/10/2014 @ 11:06
Μετά την αναγγελία και των φετινών υποψηφιοτήτων του Rock N’ Roll Hall of Fame, το θέμα συζήτησης είναι το συνεχές σνομπάρισμα των Deep Purple.

Η hard rock μπάντα έχει δικαίωμα ένταξης εδώ και 21 χρόνια, το ’12 και ’13 ήταν υποψήφια, φέτος ξεχάστηκε. Όπως έχουμε ξαναγράψει, κανενός καλλιτέχνη ή μπάντας, η αξία «μετρήθηκε» με το Hall of Fame, αλλά -καλώς ή κακώς- σε κάθε είδους βραβείου, το ενδιαφέρον εστιάζεται σε αυτούς που μένουν εκτός…

Ο Ian Gillan μιλώντας στο Artisan news είπε πολύ απλά «δεν το ξέραμε καν το Hall of Fame, είμαστε Αγγλοι». Πέρα από το χιούμορ ο Gillan ξεκαθαρίζει πως «ποτέ δεν το συζητάμε μεταξύ μας, αν και σίγουρα θα ήταν τιμή να μπούμε. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν έχει συμβεί. Μάλλον δεν είμαστε τόσο διάσημοι για αυτό…».

Στο ίδιο μήκος είναι και ο Jon Anderson, τραγουδιστής των Yes (επίσης εκτός): «Να σου πω την αλήθεια, είχα πάει εκεί πέρσι, ήταν καλοί άνθρωποι και μάλιστα μου έλεγαν, θα μπείτε και εσείς κάποια στιγμή.  ΟΚ, τους λέω, αν είναι να γίνει ας γίνει. Ποτέ δεν με προβλημάτισε κάτι τέτοιο. Με ενδιαφέρει μόνο η μουσική που φτιάχνω».

Για την ιστορία, αν πιστεύετε πως μόνο οι φίλοι των Purple έχουν δικαίωμα να φωνάζουν, ιδού μερικά μόνο ονόματα που δεν έχουν περάσει το κατώφλι του Hall of Fame, έχοντας αυτό το δικαίωμα για περισσότερα από 5 χρόνια, μερικοί πολλά περισσότερα: Thin Lizzy, Slayer, Motorhead, Iron Maiden, Judas Priest, Joy Division, The Cure, Depeche Mode, Nick Cave, Sonic Youth, Ozzy, Soundgarden, Kate Bush. Διαβάστε εδώ τις φετινές υποψηφιότητες.

  • SHARE
  • TWEET