Λύθηκε εν μέρει το μυστήριο του δίσκου συνεργασίας Neil Young - Jack White

Το σίγουρο είναι πως ο δίσκος του Neil Young με τίτλο "A Letter Home" θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο

23/01/2014 @ 11:15
Το προηγούμενο ρεπορτάζ που ήθελε τους Neil Young και Jack White να συνεργάζονται σε δίσκο διασκευών «διαψεύστηκε», καθώς ο Young έγραψε στη σελίδα του στο facebook πως δεν θα υπάρχει δίσκος με ντουέτα εκείνου και του Jack White.

Από την άλλη μεριά, στην σελίδα της Third Man Records (ιδιοκτησίας White) στο facebook, αναφέρεται πως το "A Letter Home" του Neil Young θα κυκλοφορήσει από την εταιρία, με την εξής περιγραφή:

«Μία νέα συλλογή τραγουδιών από το παρελθόν που νακαλύφθηκαν ξανά και ηχογραφήθηκαν σε ηλεκτρομηχανική τεχνολογία, συλλαμβάνει και εξαπολύει την ουσία αυτού που θα μπορούσε να θα μπορούσε να προχωράει για πάντα.»

Σε μια σύντομη συνομιλία δε που είχε ο Young με το Rolling Stone, επιβεβαίωσε πως ο νέος του δίσκος που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ονομάζεται "A Letter Home" και είναι μια από τις λιγότερο «τεχνολογικές» εμπειρίες που είχε ποτέ.

Εδώ αξίζει να θυμίσουμε πως το περασμένο Απρίλιο ο Neil Young είχε βρεθεί στο κατάστημα της Third Man Records για μία επί τόπου ηχογράφηση στο Third Man Recording Booth.

Με βάση όλα τα παραπάνω, το πιθανότερο είναι ο επερχόμενος δίσκος του Neil Young να έχει ηχογραφηθεί στo Third Man Studio, με τη βοήθεια του Jack White. Όπως και να χει, όλα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, όταν θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για το "A Letter Home".
  • SHARE
  • TWEET