Λογοκρισία στη συναυλία των Megadeth στο Πεκίνο

To ρεπορτάζ αναφέρει πως η μπάντα έπαιξε instrumental πολλά τραγούδια ενώ μείωσε τη διάρκεια του σετ

07/10/2015 @ 11:49
Σύμφωνα με το TheBeijinger.com, η χθεσινή συναυλία των Megadeth στο MasterCard Center του Πεκίνου, διεκόπη απότομα ενώ άλλες  πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση του σετ σε μόλις μία ώρα.

Η παρέμβαση των Αρχών οδήγησε τη μπάντα να παίξει χωρίς τον Mustaine να τραγουδά τους στίχους, τα "Skin Of My Teeth", "Dawn Patrol", "Poison Was the Cure" και "Cold Sweat" λόγω προσβλητικών στίχων. Μάλιστα άφησαν εκτός setlist τα "Holy Wars/The Punishment Due" και "Angry Again", καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως τους απογορεύτηκε να τα παίξουν!

Ο Dave Mustaine αποχαιρετώντας το κοινό, αφού είχαν παίξει το "Peace Sells...But Who's Buying?", είπε ειρωνικά «σας ευχαριστούμε που αποχωρείτε, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη σκηνή και να ξαναπαίξουμε». Έως τώρα, δεν έχει υπάρχει επίσημη θέση από τους Megadeth.

Η συναυλία ήταν η πρώτη της νέας περιοδείας για την προώθηση του "Dystopia", που κυκλοφορεί στις 22/1/2016. Στη θέση του Adler στα ντραμς κάθισε ο Tony Laureano (πρώην Dimmu Borgir, Nile, Angelcorpse) ο οποίος εργάζεται και ως drum tech στη μπάντα.

Η setlist:
Hangar 18
Wake Up Dead
In My Darkest Hour
Skin o' My Teeth (Instrumental)
Sweating Bullets
Tornado of Souls
Dawn Patrol (Instrumental)
Poison Was the Cure (Instrumental)
Kingmaker
Trust
A Tout Le Monde
She-Wolf
Symphony of Destruction
Cold Sweat (Instrumental)
Peace Sells
  • SHARE
  • TWEET