Live Catastrophe: Ελληνική περιοδεία 7 στάσεων για τους Outloud

02/03/2012 @ 11:09
Οι Outloud, το melodic hard rock/metal σχήμα που ηγούνται οι Bob Katsionis (Firewind) και ο ταλαντούχος Νεο-Υορκέζος τραγουδιστής Chandler Mogel, έπειτα απο την επιτυχημένη κυκλοφορία των δύο πρώτων τους άλμπουμ "We'll Rock You To Hell And Back Again! "(2009 - Frontiers Records) και "Love Catastrophe" (2011 - AOR Heaven) και με αφορμή την κυκλοφορία-έκπληξη του E.P. τους με τίτλο "More Catastrophe" στις 30 Μαρτίου απο τη γερμανική AOR Heaven, αποφασίζουν να μοιραστούν με τους fans και φίλους τους την ίδια τους τη μουσική σε 7 μοναδικές εμφανίσεις στην Ελλάδα!

Οι ημερομηνίες και οι τόποι διεξαγωγής είναι οι εξής:

Πέμπτη 15/3: Καστοριά - Blue Note (+Clonocide+Summer Of Freud)
Παρασκευή 16/3: Θεσσαλονίκη - 8Ball Club (+Project Arcadia(ΒUL)+Anastasio Farini)
Σάββατο 17/3: Κέρκυρα - 7 Τεχνών
Κυριακή 18/3: Ιωάννινα  - Boxx Live Stage (+Heart Attack+Lucky Basterds)
Πέμπτη 22/3: Βόλος- Vox Live Stage (+Rusty Rock+4 Of A Kind)
Παρασκευή 23/3: Τρίκαλα - "Κεντρική Πλατεία" Μουσικη Σκηνή
Κυριακή 25/3: Αθήνα - Αρχιτεκτονική (+Danger Angel+Keado Mores)

Οι Outloud θα παρουσιάσουν πλούσιο υλικό απο όλες τις δισκογραφικές τους δουλειές, χωρις να παραλείψουν τα video-singles τους "We Run", "Tonite" και "Waiting For Your Love" αλλά και κάποιες... εκπλήξεις!

Στην κιθάρα, στη θέση του ιδρυτικού μέλους Tony Kash, θα βρίσκεται για αυτήν την περιοδεία ο Αχιλλέας Διαμαντής, ένας Έλληνας μουσικός με τεράστια εμπερία στη rock/fusion σκηνή, απόφοιτος του φημισμένου Musician's Institue του Los Angeles, έχοντας δισκογραφικές συνεργασιες με μουσικούς όπως Dave Weckl κ.ά., ενώ συμμετείχε και στο πρόσφατο Digital Xmas Single των Outloud με τίτλο "The Last Days Of December".

Για την περιοδεία αυτή ο Bob Katsionis δηλώνει:
«Θέλαμε όσο τίποτα να έρθουμε κοντά στους τόσους πολλούς φίλους που κάναμε τα τελευταία 3 μόλις χρόνια της ύπαρξης μας! Η αγάπη του κόσμου για τη μουσική και τα τραγούδια μας ήταν αυτή που μας έκανε -παρά το τόσο φορτωμένο μας πρόγραμμα- να δουλέψουμε σκληρά και να στήσουμε αυτή την περιοδεία σε όσους περισσότερους σταθμούς στην Ελλάδα μπορέσαμε. Θέλω ο κόσμος να έρθει για να περάσει καλά, να τραγουδήσουν μαζι μας και να δουν ένα καλό και τίμιο rock show σε μία εποχή που τα πάντα τείνουν να εμπορευματοποιηθούν τόσο πολύ. Αυτός ήταν και ο λόγος που πάμε σε τόσα μέρη παρά το πολύ χαμηλό εισητήριο (10 ευρώ). Ελπίζω να σας δω όλους απο κοντά!»

Και ο Νεο-Υορκέζος τραγουδιστής Chandler Mogel συμπληρώνει:
«Στην Ελλάδα νοιώθω πραγματικά σαν το σπίτι μου... Με τα παιδιά απο τους Outloud είμαστε μια παρέα, μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και ανυπομονώ να τους ξανασυναντήσω όπως και όλους τους φίλους που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια που έρχομαι εκεί. Να είστε έτοιμοι για τα shows μας γιατι ακόμη και η λέξη "Catastrophe"... είναι δική σας!»

Extra info:
- Το εισητήριο για όλα τα live θα είναι 10 euros.
- Στις συναυλίες αυτές θα πωλείται αποκλειστικά το νέο E.P "More Catastrophe", το οποίο δε θα έχει περαιτέρω διανομή στη χώρα μας.
- Την οργάνωση της περιοδείας ανέλαβε ο Ηλίας Αραβίδης και το Evolution TV Show και ο Bob Katsionis.

Facts:

* OUTLOUD is the most active Greek Hard Rock/Metal band,counting 2 albums, 1 EP and 1 Digital Single in the last 3 years!

*BOB KATSIONIS is voted #1 in "Best Keyboardist" category by the readers of Metal Hammer (GR) for the last 5 years!

* OUTLOUD were voted #4 in “Best Greek Band” category for 2011.

* Their video singles “We Run”,”Tonite” and “Waiting For Your Love”, all directed by Bob himself, are the most viewed Hard Rock videos by a Greek Band, while they are included in a lot of Rock Clubs’ playlists!

* All their albums are produced by Bob Katsionis and mixed/mastered by Tommy Hansen (Helloween, TNT, Pretty Maids).

* All band member besides Chandler are expert Pro Evoluτion Soccer players.

* Still... Chandler can perfectly pronounce difficult Greek words like "Σκουληκομερμηγκοτρυπα" and "Ωτορινoλαρυγγολογος".

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET