Live album από τους The Boxer Rebellion

Το "Live At The Forum" κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου

13/10/2014 @ 11:43
Οι The Boxer Rebellion είναι μια από τις καλύτερες alternative rock μπάντες της τελευταίας δεκαετίας. Έναν χρόνο μετά τη τελευταία τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Promises" επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, ηχογραφημένο απευθείας από το The Forum του Λονδίνου. Το "Live At The Forum" είναι το αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερης βραδιάς που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Βρετανοί indie rockers έχουν πίσω τους μια πλούσια δισκογραφία που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αρκετά άλμπουμ καθώς και soundtracks για δημοφιλείς σειρές όπως το "Grey's Anatomy", "Vampire Diaries" και "CSI: New York", ενώ έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση τη χρονιά που μας πέρασε με το κομμάτι "Diamonds".

Στις 11 Οκτωβρίου 2013 βρέθηκαν στο The Forum του Λονδίνου για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο ενθουσιασμός, τα συναισθήματα και πάνω από όλα η ανάγκη έκφρασης μέσω της μουσικής είναι αποτυπωμένα μέσα σε αυτή τη δουλειά. Μια live εμφάνιση με κομμάτια από όλη τη δισκογραφία της μπάντας αλλά ταυτόχρονα και με μια διαφορετική προσέγγιση. Mε νέο μέλος στη μπάντα, φαίνεται ότι προχωρούν σε ένα καινούργιο κεφάλαιο της μουσικής πορείας τους και θέλουν να βαδίσουν σε άλλα μονοπάτια.

Δυναμικοί και σίγουρα πιο ώριμοι οι Boxer Rebellion μπαίνουν σε νέα φάση και μας δίνουν μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακούσουμε στο επερχόμενο live τους στην Αθήνα, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στο Six D.O.G.S.. Οι Boxer Rebellion βρίσκονται στη καλύτερη περίοδο της δεκάχρονης καριέρας τους και η συγκεκριμένη δουλειά το αποδεικνύει και με το παραπάνω.

Το "Live At The Forum" κυκλοφορεί σε φυσική και ψηφιακή μορφή στις 29 Σεπτεμβρίου 2014. Pre-order: theboxerrebellion.com/music/live-at-the-forum-2014

Tracklist:

01. Step Out Of The Car
02. Semi-Automatic
03. Take Me Back
04. The Runner
05. New York
06. Evacuate
07. Spitting Fire
08. We Have This Place Surrounded
09. Diamonds
10. No Harm
11. You Belong To Me
12. Keep Moving
13. Fragile
14. Watermelon
15. Always
16. Both Sides Are Even
17. The Gospel Of Goro Adachi

Οι Boxer Rebellion θα εμφανιστούν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στο Six D.o.g.s (6-8 Αβραμιώτου, Μοναστηράκι, Αθήνα)
Opening act: Pop Eye
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 μ.μ.
Εισιτήρια: Προπώληση 15 ευρώ | viva.gr/tickets/music/the-boxer-rebellion
Ταμείο | 17 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων από τα Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και από όλα τα καταστήματα Public (on-line στο www.public.gr), Παπασωτηρίου, Seven Spots και Reload Stores.

Facebook | Twitter | Website | Soundcloud

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET