''Little Sister'' το πρώτο single των Queens Of The Stone Age

01/02/2005 @ 05:21
Την ερχόμενη εβδομάδα θα "χτυπήσει" το ελληνικό ροκ (και όχι μόνο) ραδιόφωνο, αλλά και το mad tv, το πρώτο single από το επερχόμενο album των Queens Of The Stone Age, "Little Sister"! Το video clip ενδεχομένως να καθυστερήσει μερικές μέρες μετά το ραδιόφωνο, μιας και τα γυρίσματα κράτησαν περισσότερο από όσο είχε αρχικά προβλεφθεί! Το "Little Sister" θα περιέχεται στο επερχόμενο album των Queens Of The Stone Age, "Lullabies To Paralyze", το οποίο ετοιμάζεται για κυκλοφορία στις 21 Μαρτίου 2005 και, ήδη, λαμβάνει τρομερές κριτικές από τον ξένο Τύπο!

Η κυκλοφορία του album θα γίνει και σε deluxe edition η οποία θα περιέχει και ένα DVD στο οποίο οι fans θα βρουν συνέντευξη του Josh Homme, δύο video clip και οπτικό υλικό από το στούντιο. Πάντως, όλες οι εκδόσεις του album (ευρωπαϊκή, ιαπωνική, βρετανική) θα περιέχουν επιπλέον τραγούδια, διαφορετικά η κάθε μία.


Οι Queens Of The Stone Age θα βρεθούν στην Ευρώπη σε μερικές μέρες, και για ένα μήνα, για να προωθήσουν τη κυκλοφορία του album τους ενώ θα εμφανιστούν και στα βραβεία ΝΜΕ! Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε και το πλήρες tracklist του album, "Lullabies To Paralyze", το οποίο έχει ως εξής:

01.This Lullaby
02. Medication
03. Everybody Knows That You're Insane
04. Tangled Up In Plaid
05. Burn The Witch
06. In My Head
07. Little Sister
08. I Never Came
09. Someone's in the Wolf
10. The Blood Is Love
11. Skin on Skin
12. Broken Box
13. You Got a Killer Scene, Man
14. Long Slow Goodbye

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET