Λεπτομέρειες για το νέο DVD του Ozzy Osbourne

29/09/2011 @ 10:21
Στις 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το "God Bless Ozzy Osbourne" σε DVD και Blu-ray.

Η επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία έχει ως εξής:

«Καταγράφοντας στιγμές των τελευταίων τριών χρόνων, το "God Bless Ozzy Osbourne" είναι μία απαράμιλλη ματιά μέσα στο μυαλό του θρύλου της rock, Ozzy Osbourne. To "God Bless Ozzy Osbourne" αφηγείται την ιστορία της ζωής του Ozzy, όπως την έζησε ο μικρότερος γιος του, Jack Osbourne, που δούλεψε δίπλα σε σκηνοθέτες όπως ο Mike Fleiss και ο Mike Piscitelli».

«Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ο Ozzy θυμάται την πολυτάραχη εποχή της νεότητας του, την καριέρα του με τους Black Sabbath και την επίδραση που οι εθισμοί και η φήμη είχαν στον πρώτο του γάμο. Οι θεατές θα μπορέσουν να γνωρίσουν το επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής ζωής του Osbourne, την οικογένειά του μαζί με τη Sharon, την εποχή που οι εθισμοί του έφτασαν σε τρομακτικό επίπεδο, αλλά και την προσπάθειά του να αποτοξινωθεί».

«Οι οπαδοί του Ozzy θα μπορέσουν, ακόμα, να απολαύσουν ζωντανές εμφανίσεις του από όλο τον κόσμο αλλά και σπάνιο παρασκηνιακό υλικό, από τα καμαρίνια ως τα δωμάτια ξενοδοχείων. Καθ' όλη τη διάρκεια του DVD, το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τη ζωή ενός αυθεντικού rockstar, από τις καλές στιγμές ως τις πολύ άσχημες. Το "God Bless Ozzy Osbourne" περιέχει ανέκδοτο υλικό, που περιλαμβάνει συνεντεύξεις, υλικό αρχείου από τους Black Sabbath και τον Ozzy Osbourne αλλά και "ερωτήσεις και απαντήσεις" με τον Ozzy και τον Jack Osbourne. Τέλος, υπάρχουν σκηνές από το Tribeca Film Festival».
  • SHARE
  • TWEET