"Lazaretto" θα ονομάζεται το νέο album του Jack White / Video clip για το "High Ball Stepper"

Δεύτερη προσωπική δουλειά για τον White, δύο χρόνια μετά από το "Blunderbuss"

01/04/2014 @ 21:14
Το πολυαναμενόμενο, δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Jack White θα ονομάζεται "Lazaretto", με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 9 ή 10 Ιουνίου.

Πρώτο κομμάτι από το άλμπουμ που δίνεται στη δημοσιότητα είναι το ορχηστρικό "High Ball Stepper", το οποίο διατίθεται ήδη για ακρόαση μέσω του αντίστοιχου video clip.

Σε αυτό συμμετέχουν οι Carla Azar (τύμπανα), Catherine Popper (μπάσο), Lillie Mae Rische (βιολί), Brooke Waggoner (πιάνο) Maggie Björklund (pedal steel) και Ruby Amanfu (vocals effects, tambourine), η γυναικεία δηλαδή μπάντα με την ονομασία Peacocks που συνόδευσε το White στη περιοδεία του "Blunderbuss" (κάποιες από τις κυρίες είχαν συμμετάσχει και στις ηχογραφήσεις του δίσκου).

Το πρώτο κανονικό single του "Lazaretto" αφορά το ομώνυμο κομμάτι και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον μήνα.

Το προηγούμενο, και πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Jack White με τίτλο "Blunderbuss" κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2012 και βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας με τις 30 κορυφαίες κυκλοφορίες της χρονιάς για τους συντάκτες του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET