Lars Ulrich: «Οι Oasis ήταν το soundtrack της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια»

Ο αρχηγός των Metallica εκφράζει το σεβασμό του και την αγάπη του για τους Oasis

30/09/2014 @ 21:20
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για την Guardian, ο Lars Ulrich των Metallica μίλησε για την «μεγάλη επιρροή» που είχαν οι Oasis στο να γίνει ο άνθρωπος που είναι τώρα.

Ο Ulrich ξεκίνησε λέγοντας ότι η αγάπη του για την μπάντα ξεκίνησε όταν διάβασε μια συνέντευξή τους και κάθε δεύτερη λέξη ήταν είτε "fuck" είτε "cunt".

«Η συνέντευξη ξεχείλιζε attitude και μια γενικότερη αντίληψη του να μην δίνεις δεκάρα για τίποτα. Αυτό ήταν κάτι το φρέσκο για την εποχή, αφού τότε βρίσκονταν στα ντουζένια τους οι shoegazing δεν-μπορώ-να-διαχειριστώ-το-ροκσταριλίκι καλλιτέχνες που γίνονταν ολοένα και περισσότερο mainstream.»

«Αν δεν ζούσες στην Αγγλία δεν μπορείς να το καταλάβεις», συνέχισε ο Ulrich. «Δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις τη σημασία των Oasis στην αγγλική κουλτούρα στα μέσα των '90s. Υπήρξαν ένα τεράστιο φαινόμενο. Ακόμα και αν δεν άρεσαν σε όλους, όλοι είχαν μια άποψη για τους Oasis. Κανείς δεν τους αγνοούσε. Κανένας!»

Ο Ulrich έκλεισε δηλώνοντας: «Οι Oasis ήταν το soundtrack της ζωής μου τα τελευταία 20 χρόνια ύπαρξής μου σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη. Έχω ιστορίες και εικόνες στο μυαλό μου που ταιριάζουν με τα πάντα: από την πρώτη φορά που άκουσα συγκεκριμένα τραγούδια και διάβασα συγκεκριμένα άρθρα, μέχρι τα ευτράπελα που έλαβαν χώρα στις τάξεις του συγκροτήματος.»
  • SHARE
  • TWEET