Το τελικό line-up για την εμφάνιση της LP στην Αθήνα

Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία στις 23 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη

21/09/2016 @ 13:57

LP 
23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα @ Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Opening acts:
Katerine Duska
Nalyssa Green 

After party στην ταράτσα του Gazarte με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Pepper 966 Γιάννη Καστανάκη

Το απόλυτο μουσικό viral live στην Αθήνα!

Tη στιγμή που όλος ο κόσμος μιλά για την LP και το απόλυτο hit της χρονιάς "Lost on you" που έφτασε στο #1 όλων των Charts της Ελλάδας (Official Airplay Chart, Shazam,  Spotify και iTunes), η Αθήνα υποδέχεται σε δύο ημέρες από σήμερα για πρώτη φορά το φαινόμενο της διεθνούς μουσικής σκηνής λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της EP, με τίτλο "Death Valley" και με το single "Strange" να αποτελεί το επόμενο talk of the town.

Η μικροκαμωμένη Αμερικανίδα pop/rock τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με το ψευδώνυμο LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi) και το αψεγάδιαστο ανδρόγυνο στυλ, εισέβαλε με ορμή στη μουσική βιομηχανία με μοναδικά ατού της ένα γιουκαλίλι και αυτήν την ιδιαίτερη, λανθάνουσα βραχνή φωνή της. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει τρία albums και ένα EP. Η LP όμως βρίσκεται ως τραγουδοποιός πίσω από μεγάλες επιτυχίες που έγραψε για την Rihanna, την Christina Aguilera, την Rita Ora, την Cher, την Leona Lewis κ.ά. Yπάρχουν και κάποιοι που την θεωρούν πνευματικό παιδί του David Bowie και του Lou Reed. Αρκετοί πάλι θεωρούν ότι οι μοναδικές φωνητικές δυνατότητες της μπορούν να συγκριθούν με τις ικανότητες σπουδαίων τραγουδοποιών όπως η Janis Joplin, η Joan Jett, η Chrissie Hynde και η Amy Lee των Evanescence. Όπως και να την δεις ή να την ακούσεις η LP με τα μαύρα γυαλιά ηλίου (μόνιμο σχεδον αξεσουάρ) και το σκουλαρίκι σε σχήμα σταυρού, δεν περνάει απαρατήρητη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Στο πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "Suburban Sprawl & Alcohol" που κυκλοφόρησε το 2004 συνεργάστηκε με την Linda Perry (P!nk, Celine Dion, Alicia Keys κα). Το 2006 με την βοήθεια του L.A. Reid υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Island (Label της Universal Music) ενώ το 2009 άρχισε να γράφει τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες.  Ένα χρόνο αργότερα έκανε την πρώτη της τεράστια επιτυχία με το "Cheers (Drink To That)" της Rihanna, στο οποίο συμμετείχε στην παραγωγή. Αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο συνεχόμενο hit με το "Beautiful People" της Christina Aguilera, το οποίο συμπεριελήφθηκε στο OST της ταινίας "Burlesque". Και τότε τράβηξε την προσοχή - όπως της άξιζε - της WARNER BROS στην οποία έβγαλε το 2014 το άλμπουμ "Forever For Now".

Αυτήν την εποχή βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τον Bryan Ferry ενώ το ολοκαίνουργιο της άλμπουμ αναμένεται ως το τέλος του 2016 απο την Vagrant Records, το label των The 1975, PJ Harvey, Black Rebel Motorcycle Club, Bloc Party, κ.ά.

Και λίγο πριν αυτό βγει στην αγορά, εμείς εδώ, στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live όλα τα τραγούδια μαζί με τα super hit singles αυτής της εκπληκτικής τραγουδίστριας-τραγουδοποιού.

Μην χάσετε το φαινόμενο LP - 23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!!!

Info

Doors open: 19.00

Opening acts:
20.00 Nalyssa Green 
21.00 Katerine Duska
22.00 LP

After party στην ταράτσα του Gazarte με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Pepper 966 Γιάννη Καστανάκη

Τιμές Εισιτηρίων: 23€ Προπώληση, 28€ Πόρτα, 38€ Καθήμενοι σε κερκίδες
Buy your ticket here.

Είσοδος ορθίων από την οδό Τριπτολέμου.
Είσοδος ΑΜΕΑ και καθήμενων από την οδό Περσεφόνης.

Προπώληση: Viva.gr, 11876, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt

Links
Lost On You
Strange
facebook.com/CobaltMusic/videos/1128978423843685/

Official Site
Twitter

LP

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET