Κυκλοφόρησε ο νέος Monsieur Minimal

Τέταρτος δίσκος, με τίτλο "High Times"

31/03/2015 @ 09:11
Ο Monsieur Minimal παρουσιάζει το νέο και τέταρτο στην σειρά άλμπουμ του, με τίτλο "High Times", που μόλις κυκλοφόρησε από την Mo.Mi Records. Ο δίσκος περιλαμβάνει 12 νέα τραγούδια που αντικατοπτρίζουν τα έξι χρόνια ζωής του καλλιτέχνη στην Αθήνα.

Το "High Times" άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό με το το single "My world is you" και το νέο music video για το τραγούδι "Never Give it up", που γυρίστηκε στο Λονδίνο από τον Μάριο Ερμητικό. Στο δίσκο, o Monsieur Minimal συνεργάζεται με την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου απογειώνοντας την dream pop διάθεση στα κομμάτια "The joy of love" και "Stars", ενώ η συνεργασία του για άλλη μια φορά με τον Hiras, στα "Youth" και "Hungry" έχει μια indie dance διάσταση. Το άλμπουμ κλείνει με ένα hidden track απο τον Μοnsieur Minimal και τον Spinnet.

Οι ηχογραφήσεις και η παραγωγή του album έγιναν στο Studio Artracks από τους Monsieur Minimal, Γιώργο Πρινιωτάκη και Αλέξη Βόλβαση. Το mastering έγινε στα Sweetspot Stoudio και το artwork επιμελήθηκε ο Στέφανος Μιχαηλίδης.

Album Track Listing:
1. My World Is You
2. The Joy Of Love (feat Spiros Lambrou’s Children choir)
3. Never give it up
4. High Times
5. Hungry (Monsieur Minimal & Hiras)
6. Summer Lovers
7. Youth (Monsieur Minimal & Hiras)
8. Stars ((feat Spiros Lambrou’s Children choir)
9. Gaidadelic (What i ‘m waiting for) album version
10. Electric India
11. The Nights We Were Dancing
Hidden Track
A window in your sky (Monsieur Minimal & Spinnet)

Monsieur Minimal - New Album Cover
  • SHARE
  • TWEET