Κυκλοφορεί το box set του "Dark Side Of The Moon"

05/09/2011 @ 11:29
Στις 27 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα special «immersion box set» του "Dark Side Of The Moon", του πιο αναγνωρισμένου -κατά πολλούς- άλμπουμ των Pink Floyd.

Ο δίσκος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1973 και έγινε το πρώτο Νούμερο 1 άλμπουμ του συγκροτήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένοντας στα charts για 741 εβδομάδες, μεταξύ του 1973 και του 1988. Οι πωλήσεις του "Dark Side Of The Moon" είναι εντυπωσιακές, ενώ η σπουδαία αξία του δεν αμφισβητείται από κανέναν. Έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα artwork στο εξώφυλλο, το διάσημο πρίσμα που αντιπροσωπεύει το φωτισμό της μπάντας πάνω στη σκηνή, τους στίχους του δίσκου και την ανάγκη για ένα «απλό και δυνατό» σχέδιο.

H «immersion» έκδοση περιλαμβάνει το κλασικό studio άλμπουμ, με καινούργια, ψηφιακή επεξεργασία, και συμπληρώνεται από έξι δίσκους σπάνιου και ακυκλοφόρητου οπτικοακουστικού υλικού, ένα υπερμέγεθες booklet σαράντα σελίδων, ένα βιβλίο με φωτογραφίες, επιμελημένο από τον Jill Furmanovsky, αποκλειστικό merchandise του συγκροτήματος και πολύ ακόμη συλλεκτικό υλικό.

  • SHARE
  • TWEET