Ξεκίνησε η προπώληση για την συναυλία των Trouble στην Αθήνα

Οι Αμερικανοί θα μας επισκεφθούν το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στο An Club

11/09/2014 @ 10:42
Trouble (USA) / Mahakala (GR) / Human Asteroid (GR)

Οι Αμερικάνοι doom heroes Trouble έρχονται στην Αθήνα, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στο An Club (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια) στα πλαίσια του tour της 30ής επετείου του θρυλικού άλμπουμ "Psalm 9" που κυκλοφόρησε το 1984, σηματοδοτώντας παγκοσμίως το doom metal και όχι μόνο.

Έχοντας στις αποσκευές τους το "Distortion Field" του 2013, ως πρώτο καρπό της συνεργασίας τους με τον νεοπροσληφθέντα τραγουδιστή Kyle Thomas (ex-Exhorder, ex-Alabama Thunder Pussy), και υποσχόμενοι ένα setlist μοιρασμένο κάπου ανάμεσα στην εκτέλεση του "Psalm 9" στην ολότητά του και σε επιλεγμένους ύμνους από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, οι Trouble προσγειώνονται στην Ελλάδα για ένα και μόνο show, must-see για κάθε doom metal οπαδό που σέβεται τον εαυτό του, αλλά και για όποιον αρέσκεται στο ποιοτικό metal, χωρίς φανφάρες και φλυαρίες.

Το doom metal κουιντέτο από το Σικάγο του Ιλινόις, είναι καθηλωτικό πάνω στη σκηνή, αλλά και στο studio, έχοντας ως πολιορκητικό κριό ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- κιθαριστικό δίδυμο σε όλο το heavy metal ιδίωμα, αυτό των Bruce Franklin και Rick Wartell. Η πρόσφατη πρόσληψη του Rob Hultz (Solace) στη θέση του μπασίστα, έρχεται να συμπληρώσει το full-house σχήμα των Trouble, που πλέον, πιο δυνατοί από ποτέ, υπόσχονται να σας προσφέρουν μοναδικές υμνικές μεταλλικές στιγμές.

Οι Trouble είναι το next big thing των Black Sabbath και το γνωρίζουν. Ήρθε καιρός να το μάθετε και εσείς. Μη λείψει κανείς.

Trouble @ Athens 2014Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00

Μαζί θα εμφανιστούν δύο συγκροτήματα που φανερώνουν το εύρος της επιδραστικότητας των θρύλων Trouble, οι Mahakala και οι Human Asteroid.

Η προπώληση για το live των Trouble έχει ξεκινήσει στα:
Viva.gr (www.viva.gr)
Public (www.public.gr)
Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (www.papasotiriou.gr)
Ιανος (www.ianos.gr)
Seven Spot (www.sevenspot.gr)
Reload Stores (Πανεπιστημίου 54, Αθήνα - 210-3801464 & The Mall Athens - 210-6100546 - www.facebook.com/ReloadStores)

Η τιμή προπώλησης είναι στα 20 ευρώ και τα εισιτήρια που θα διατεθούν μέσω αυτής θα είναι περιορισμένα.
Την ημέρα του live, στον χώρο διεξαγωγής τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25 ευρώ.
Ακόμη περισσότερα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Links:
Trouble: NewTrouble.com
Mahakala: facebook.com/MahakalaBand
Human Asteroid: facebook.com/Human-Asteroid

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET