Ξανασυνδέει ο Blackmore την Stratocaster στον ενισχυτή;

Ο θρυλικός κιθαρίστας επιβεβαιώνει εν μέρει τις φήμες

06/07/2015 @ 19:20
Λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όπου καπνός οι δηλώσεις του Joe Lynn Turner περί reunion των Rainbow με αυτόν πίσω από το μικρόφωνο και όπου φωτιά οι δηλώσεις του Ritchie Blackmore, ο οποίος επιβεβαιώνει εν μέρει τον πρώην συνεργάτη του λέγοντας:

«Υπάρχει αλήθεια σε αυτές τις δηλώσεις αλλά και κάποιο μπέρδεμα και κάποια αβεβαιότητα. Το σκέφτομαι να ξαναπαίξω rock, μόνο για λίγες μέρες τον επόμενο Ιούνιο (2016). Κάποια τραγούδια των Deep Purple και των Rainbow, αλλά για την ώρα δεν έχω καταλήξει στα άτομα με τα οποία θα ήθελα να δουλέψω.»

Μιλώντας για την υποτιθέμενη συμμετοχή του Turner, ο Blackmore τον αδειάζει κανονικά, δηλώνοντας: «Πιστεύω πως ο Joe δεν θα είναι μέρος αυτής της περιπέτειας και δεν το ξέρει ακόμα. Κάνει αυτό που κάνει. Μου αρέσει και έχουμε γράψει καλά άλμπουμ και τραγούδια μαζί. Σκέφτομαι όμως να κάνουμε μια μίξη στο συγκρότημα με διάσημους και μη διάσημους να συμμετέχουν.»

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα, αναφέρει: «Θα ξέρω ακριβώς σε έναν μήνα ποιους θα θέλω στο συγκρότημα. Έχω μια καλή ιδέα σχετικά με τους ιδανικούς υποψήφιους, αλλά δεν θα ήταν δίκαιο να πω κάτι στην παρούσα στιγμή. Θα πρόκειται μάλλον για τρία ή τέσσερα show τον Ιούνιο. Αυτό μόνο.»

Ο Blackmore για την ώρα είναι αφοσιωμένος στους Blackmore’s Night - για τους οποίους διέλυσε τους Rainbow Το 1997- και στον καινούριο τους δίσκο “All Our Yesterdays”, που κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου.
  • SHARE
  • TWEET