Ξανά χωρίς ντράμερ οι Avenged Sevenfold!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συγκροτήματος

23/07/2015 @ 21:15
Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ που ονομάζεται «Ντράμερ στους Avenged Sevenfold» ξεκίνησε, καθώς το συγκρότημα έκανε γνωστό πως θα πορευτεί χωρίς τον Arin IIejay.

Στην ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, αναφέρεται ως αιτία του διαζυγίου οι δημιουργικές διαφορές, ενώ δεν γίνεται ουσιαστικός λόγος για τα επόμενα βήματα.

Γεια σε όλους.

Σας γράφουμε για να σας ενημερώσουμε ότι θα προχωρήσουμε χωρίς τον Arin IIejay ως ντράμερ μας. Ο Arin δεν ήταν τίποτα άλλο παρά θετική ενέργεια και το τεράστιος ντράμερ για εμάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αγαπάμε αυτόν τον τύπο και θα τον αγαπάμε για πάντα. Είμαστε και θα είμαστε πάντοτε ευγνώμονες για την βοήθειά του ώστε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δημιουργικά όμως, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Αν και δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα σχέδιά μας σύντομα με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Όπως πάντα, εκτιμούμε την κατανόησή σας και αταλάντευτη υποστήριξη.

Με Αγάπη,

Matt, Zack, Brian, Johnny.
  • SHARE
  • TWEET