Κλείνει το Stage Volume 1

Ποιος ευθύνεται για το κλείσιμο και η υπόσχεση της εταιρείας

16/10/2014 @ 10:09
Το Stage Volume 1, ο συναυλιακός χώρος στο Μοναστηράκι που στεγάζονταν οι συναυλίες της DiDI Music, κλείνει.

Η πληροφορία υπήρχε ως φήμη στο διαδίκτυο εδώ και 2 εβδομάδες, πλέον όμως υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας για το οριστικό κλείσιμο του venue. Γίνεται λόγος για μη τήρηση υποχρεώσεων της υπεκμισθώτριας εταιρείας ενώ στο τέλος δίνεται η υπόσχεση για σπουδαίες συναυλίες, όχι όμως και για νέο χώρο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Το Stage Volume 1 ήταν το συναυλιακό σπίτι της DiDI Music  τη σεζόν που μας πέρασε, στεγάζοντας υπέροχες συναυλίες, με αφορμή τα 30στά της γενέθλια! 30 καλλιτέχνες λοιπόν έδωσαν μοναδικά shows στη σκηνή του Stage Volume 1 με τις εμφανίσεις των HIM,Sivert Hoyem, Gogol Bordello, Violent Femmes, Paradise Lost, Anathema, Active Member, Γιάννη Αγγελάκα &  Παύλου Παυλίδη να ξεχωρίζουν.

Ο χώρος ολοκλήρωσε τη λειτουργία του, διότι η υπεκμισθώτρια εταιρεία δεν τήρησε τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει απέναντι στην Big Star Promotion παρότι είχαμε ανακαινίσει εξ’ολοκλήρου το χώρο καθιστώντας τον κατάλληλο για την τέλεση συναυλιών. Εμείς ωστόσο, υποσχόμαστε ένα καυτό συναυλιακό χειμώνα και ένα ακόμη πιο θερμό συναυλιακό καλοκαίρι! Tα λέμε σύντομα με σπουδαία συγκροτήματα και καλλιτέχνες επί σκηνής!»

  • SHARE
  • TWEET