Kερδίστε προσκλήσεις για τρεις βραδιές στο Jazz Point

To Jazz Point είναι ένα σημείο επικοινωνίας για τους λάτρεις της τζαζ

18/10/2017 @ 10:44

To Jazz Point είναι ένα σημείο επικοινωνίας για τους λάτρεις της τζαζ - και όχι μόνο- μουσικής. Eίναι το καταφύγιο των φίλων της jazz, το τελευταίο σε μια πόλη που έχει χάσει τους αμιγείς χώρους αφιερωμένους στο συγκεκριμένο είδος. Τέσσερις ημέρες την εβδομάδα εδώ ακούμε ονόματα αναγνωρισμένα και άλλα στα πρώτα τους βήματα.
To Jazz Point βρίσκεται Ακαδημίας 18, δυο βήματα από το Σύνταγμα...
Είναι η επιλογή για όποιον θέλει να απολαύσει τον καφέ του, να πιει ένα ποτήρι κρασί ή τσίπουρο, να γευματίσει ελαφρά με σπιτικές πίτες, καλοφτιαγμένα σάντουιτς και ωραίες σαλάτες, να χαλαρώσει με ένα ποτό ή δροσερά κοκτέιλ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας... με σπουδαία μουσική, επιλεγμένη από όλο το εύρος της jazz, του blues, της world κ.ά. Επίσης, επιλεγμένα βιβλία που ξεχωρίζουν,... για ξεφύλλισμα και συντροφιά και να αγοράσετε όποιο σας κερδίσει.


Το Rocking.gr σας προσφέρει μονές προσκλήσεις για μία από τις τρεις διαφορετικές μουσικές βραδιές!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας με την μέρα της επιλογής σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.


Παρασκευή 20 Οκτωβρίου: DUMB AND DUMBER
 Οι Dumb and Dumber είναι ένα νεοσύστατο σχήμα που παίζει groovy blues & rock. ‘n’ roll. Ζήστε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, νιώστε τον ρυθμό και παρασυρθείτε σε μελωδίες που ξεσηκώνουν! Γιατί αυτό που υπόσχονται είναι μια δυνατή βραδιά που θα έχετε να θυμάστε!

Σάββατο 21 Οκτωβρίου: GEORGE KONTRAFOURIS ORGAN TRIO
Ο Γιώργος Κοντραφούρης μια από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες της σύγχρονης Ελληνικής και παγκόσμιας τζαζ σκηνής κατά τις 3 τελευταίες δεκαετίες, δεν είναι μόνο συνθέτης και δεξιοτέχνης του hammont organ αλλά και δάσκαλος.
Χαρισματικοί δεξιοτέχνες ο Στέφανος Ανδρεάδης και ο Βασίλης Ποδαράς συνδράμουν για ένα αποτέλεσμα δυναμικό, μπιτάτο, γκρούβι, εκρηκτικό, μελωδικό και βαθιά ψαγμένο.
Μια hot βραδιά στο JazzPoint με την τζαζ στα καλυτερά της.
 
Kυριακή 22 Οκτωβρίου: VALENTINOS DOULIAS QUARTET
Το κουαρτέτο του Βαλεντίνου Ντούλια δημιουργήθηκε από την ανάγκη του ίδιου και μιας παρέας μουσικών να εξωτερικεύσουν την αγάπη τους για τη jazz μουσική.
Με τρόπο απλό και δεκτικό με σκοπό να επικοινωνήσουν με το κοινό και να νιώσουν τη χαρά και τη δύναμη αυτής της συνεύρεσης. Πειραματίζονται σε συνθέσεις των Wayne Shorter, Miles Davis, Joe Henderson, Pat Martino κ. α. καθώς και πρωτότυπο υλικό.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η κάθε συναυλία ξεκινά στις 22:00.
Διεύθυνση: Aκαδημίας 18 (εντός στοάς), Σύνταγμα.
Πληροφορίες: 2109803398, 6942022500
Facebook page

  • SHARE
  • TWEET