Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία της Beth Hart από το Rocking Radio

Θα δοθούν στην αποψινή και μεθαυριανή εκπομπή "Hellhound Οn Μy Τrail" με τον Αντώνη Μουστάκα

25/06/2015 @ 12:08
H Τεχνόπολις υποδέχεται τη σπουδαία Beth Hart στην Αθήνα, στις 30 Ιουνίου και το Rocking Radio σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις προσκλήσεις για τη μεγάλη βραδιά.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν δύο προσκλήσεις από την αποψινή εκπομπή "Hellhound Οn Μy Τrail" του Αντώνη Μουστάκα (20:00 - 22:00). Επίσης στην εκπομπή του Σαββάτου (20:00 - 21:00) θα δοθεί άλλη μια πρόσκληση! Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία από εδώ.

"Hellhound Οn Μy Τrail": «Το παλιό δεν σημαίνει και κλασικό»

Ο Αντώνης Μουστάκας δεν θα μοιραστεί μαζί σας τις κλασικές ροκ ιστορίες και τα κλασικά ροκ τραγούδια που έχετε βαρεθεί να ακούτε. Θα σας κρατήσει παρέα προσπαθώντας να δέσει το καινούργιο και αξιόλογο με το παλιό και σημαντικό, να ακολουθήσει  το νήμα από τον Son House μέχρι τον Jack White, από τον Eric Burdon μέχρι τους Rival Sons, από την Etta James μέχρι την Beth Hart.

Θα σχολιάσει την παρούσα κατάσταση, θα μοιραστεί ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν και θα προτείνει το καινούργιο που αξίζει να αναφέρεται μαζί με το κλασικό. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο τον ακούτε στο Rocking Radio στις 20:00 ενώ το Σάββατο μπορείτε να συντονιστείτε και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΤ Open στην Αθήνα στην συχνότητα 106,7 στα fm.

Ο Αντώνης μοιράζεται τις απόψεις του στο εβδομαδιαίο Editorial του Rocking.gr. Επικοινωνείτε μαζί του και διαβάζετε για τις μουσικές του επιλογές στη προσωπική του σελίδα.
  • SHARE
  • TWEET