Καθαρός από τον καρκίνο ο Bruce Dickinson

Σχεδόν έτοιμος ο νέος δίσκος των Iron Maiden

15/05/2015 @ 22:55
Ενώ ο κόσμος της μουσικής θρηνεί για τον χαμό του B.B. King, η είδηση ότι ο Bruce Dickinson φαίνεται πως κερδίζει την μάχη με την επάρατη νόσο έρχεται να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, έγινε γνωστό από επίσημα χείλη ότι ο νέος δίσκος των Iron Maiden είναι σχεδόν έτοιμος και θα κυκλοφορήσει σίγουρα φέτος.

Η δήλωση του θρυλικού frontman έχει αναλυτικά ως εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την φανταστική ιατρική ομάδα που είχε αναλάβει την θεραπεία μου τους τελευταίους μήνες, με κατάληξη αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα πράγματα ήταν δύσκολα για την οικογένειά μου, και με πολλούς τρόπους, ήταν σκληρότερα για εκείνους απ’ ότι για εμένα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους οπαδούς μας για τα καλά τους λόγια και τις σκέψεις τους. Είμαι ταπεινός θιασώτης της προσπάθειας για την διατήρηση της θετικής στάσης, και η ενθάρρυνση από την παγκόσμια οικογένεια των Maiden σημαίνει πάρα πολλά για μένα. Αυτή την στιγμή νιώθω ότι έχω τρομερό κίνητρο και ανυπομονώ να επιστρέψω ως συνήθως στην δουλειά, όσο πιο γρήγορα μπορώ.»

Ο manager των Iron Maiden, Rod Smallwood, προσθέτει τα ακόλουθα:

«Είμαστε φυσικά όλοι απόλυτα ευτυχείς που οι γιατροί του Bruce ανακοίνωσαν ότι είναι καθαρός από τον καρκίνο. Αν και ο Bruce είναι από την φύση του πρόθυμος να επιστρέψει στις δραστηριότητές του με τους Maiden, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος πριν επανέλθει σε πλήρη φόρμα, όπως έχουμε εξηγήσει προηγουμένως. Εξαιτίας αυτού, η μπάντα δεν θα περιοδεύσει και δεν θα δώσει καμία συναυλία μέχρι την επόμενη χρονιά. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα κατανοήσουν την κατάσταση και ότι όπως και εμείς προτιμούν να περιμένουν έως ότου ο Bruce επιστρέψει στο συνηθισμένο για εκείνον υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης πριν βγει στον δρόμο.

Προς το παρόν, στοχεύουμε στο να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές στον νέο studio δίσκο των Iron Maiden και σε αυτό θα επικεντρωθούμε τις επόμενες εβδομάδες. Η κυκλοφορία εν τούτοις είναι προγραμματισμένη για εφέτος. Εν τω μεταξύ, θα ήθελα να επαναλάβω τα λόγια του Bruce και να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς Maiden. Ήσασταν απίστευτα υπομονετικοί, βάζοντας πρώτα την υγεία και την καλή κατάσταση του Bruce σε αυτή την δύσκολη περίοδο, καθώς και την μπάντα, και εκτιμώ την υποστήριξή σας.»
  • SHARE
  • TWEET